DVB-T2 HD: private tv-kanaler vil koste 69 euro om året

IFA

(Billede: AP, Robert Schlesinger)

Fra den 1. juli 2017 modtagelse af kommercielt tv via DVB-T2 er gebyr. senderne er derefter fri i HD-kvalitet 69 euro om året.

Modtagelsen af ​​kommercielle tv i HD-kvalitet via DVB-T2 vil koste 2.017 69 euro om året fra den 1. juli. Dette blev annonceret af operatør Media Broadcast. Siden den 31. maj, når den gratis prøveperiode drift kører i 18 tyske storbyområder. Inkluderet er af Det Private øjeblikket RTL HD, ProSieben HD, Sat.1 HD og VOX HD; i den offentlige administration er der de HD kanaler ARD og ZDF.

Normalt drift med 40 ekstra HD-kanaler er at begynde den 29. marts 2017:e I de private kanaler programmer som RTL Nitro, Super RTL kommer, RTL 2, N-TV, Cable One, Sixx, SAT.1 Guld og ProSiebenMAX tilføjet. Efter en tre-måneders overgangsperiode vil den private sektor opkræve derefter, men den offentlige tv-selskab bør fortsat være ukrypteret.

"Freenet TV": Dekryptering modul, der kræves

For at modtage den "Freenet TV "døbt privat kanal pakke, skal brugerne have derefter en fælles Access Module til CI + standard, herunder chipkort. Dekryptering moduler, der skal sættes i passende tv-apparater og modtagere er tilgængelige for omkring 80 Euro. Som adgang beskyttelse for de private kanaler krypteringsmetoden Irdeto anvendes. Limet til modtageren logo "Freenet TV" den nødvendige Irdeto dekryptering er installeret i reglen. Desuden Media Broadcast lover også ekstra ydelser, men kræver en internetforbindelse.

De nuværende DVB-T-programmer fortsat blive udsendt parallelt til starten af ​​regelmæssig drift af DVB-T2 HD. men så er de nødt til at vige, der bør være en (kort) samsending af begge formater på de fleste i nogle regioner. I brancheorganisationen tyske tv-platform er en liste DVB-T2 HD-kompatibelt fjernsyn og modtager.

Se også:

(AXK)