Cross-Netværk Play: Microsoft ønsker at gøre det muligt for cross-platform multiplayer dueller

Xbox vs PlayStation vs PC: Microsoft ønsker at gøre det muligt for cross-platform multiplayer dueller

Rocket League til at tillade cross-platform multiplayer kampe.

(Billede: Psyonix)

Med cross-NetworkPlay Microsoft giver udviklere mulighed for at integrere i deres spil, muligheden for multiplayer-kampe mellem PC, Xbox One og PlayStation 4.

Som en del af uafhængige udviklere @ Xbox-programmet (ID @ Xbox) Microsoft vil fortsætte tillade cross-platform spil mellem konsoller og pc-gamere. I begyndelsen, Microsoft "Cross-Netværk Play" interesserede udviklere af spil til Xbox One og Windows 10 er til rådighed. Om Xbox Live-spil, som derefter kan afspilles sammen.

Xbox Live vs. PSN vs. Damp

Cross-Play Network vil, ifølge Microsoft, men ikke være begrænset til sit eget økosystem: Selv ejere af en PlayStation 4 skal være i stand til at spille sammen med Xbox One og pc-gamere. I en erklæring omfatter Microsoft også andre PC Networks. Således teoretisk, også et fælles spilleregler med Steam-brugere ville være muligt. Til dette naturligvis ville have til at give deres godkendelse af de respektive platform operatører.

I de spil, vil det altid være en mulighed, ifølge Microsoft at begrænse søgningen til modstandere på Xbox Live. En første titel, der bruger den nye multiplayer-mulighed, kan Microsoft allerede prale: Rocket League, en fodboldkamp, ​​hvor kickeren vil blive erstattet af biler, for at tillade afspilning sammen på PC og Xbox One i fremtiden. Et messaging system vil gøre det muligt ud over at invitere brugere af andre platforme for et spil.

Kolleger fra andre lejre

Flytningen af ​​Microsoft kunne bringe vidtrækkende ændringer. Indtil videre er spillerne begrænset i at finde spillere på deres respektive platform. Ved en streng definition af Xbox Live og PlayStation Network Arbejde en fælles spil mellem ejere af en PS4 og Xbox One i øjeblikket ikke er muligt.

Dog fortsat problemer med forskellige input-enheder: Især i FPS spil PC gamere er ved deres præcise museinput klar fordel. skal tages Disse forskelle i betragtning i de cross-platform multiplayer kampe af udviklere.(Denise Bergert) /(VBR)