IFA 2015: klaptelefon LG Wine Smart Android

LG Wine Smart

De findes stadig, de folde mobiltelefoner: LG bringer i et par uger, en smartphone Communicator design med Android 5.1.1 på markedet. Den optik har charme, operationen er også velegnet til smartphone nybegyndere.

Det har været en lille smule retro: På IFA den koreanske virksomhed LG præsenterede en Android smartphone med foldemekanisme. Den smartphone med fremkomsten af ​​en mere smarte Motorola Razr har to dele, som er forbundet med et hængsel. Øverst en 3,2-tommer skærm med touch screen er installeret i det nederste felt en række kontroller til Android interface.

Billede 1 af 6

LG Wine Smart - klaptelefon med Android (6 billeder)

Den LG Vin Smart fås i to farver: mørkerød og mørkeblå.

Selvom den handy enhed af plast er domineret, i imiteret læder look, det ser ganske smart. Den foldemekanisme fungerer perfekt, og de mekaniske taster, kan du skrive godt. I princippet kan Android stort set betjenes via retningsbestemt pad og knapper mekaniske menu i de fleste apps, men man bruger det bedre på berøringsskærmen tilbage.

Entry-level specs, dårlig skærm

LCD-skærmen har en simpel 480 x 320 pixels, også det er temmelig betragtningsvinkel afhængige. Ellers teknikken med 1,1 GHz quad-core (Snapdragon 210), 1 GB RAM og kun 4 GByte microSD udvides hukommelse er tydeligt placeret i segmentindgang. Efter alt, en LTE modul er; en klar indikation af, at LTE vil sejre mere og mere også i begyndere klasse.

Som en eksplicit pensionering eller børns LG ønsker ikke at blive forstået din smartphone. men det har tilføjet nogle funktioner, der er rettet tydeligt på begyndere. Så LG reduceret brugergrænseflade Nem UI installeres som standard i mange indstillingsmuligheder forsvinde og ikoner vises større - det er på den lille skærm alligevel ikke en dårlig idé. Men du kan også skifte til en LG-overflade. Hvilket, selvom tættere på den oprindelige overflade af Android 5.1.1 på det, er visuelt, men også nedgradere til ren Android repræsenterer.

Den LG Wine Smart er at komme til Tyskland i de kommende uger for 150 til 200 euro på markedet.(Acb)