Paypal får i Tyrkiet ingen licens – sæt tjeneste

PayPal

(Billede: AP, Lukas Schulze / Illustration)

Som i dag, mandag, den amerikanske betalingstjeneste Paypal har at ophøre med operationer i Tyrkiet. Den tyrkiske banktilsyn nægtet en licens.

Den online betalingstjeneste Paypal har indstillet driften i Tyrkiet efter forskelle med myndighederne. Banktilsyn i landet havde ikke udstedt en licens til det amerikanske selskab, som det statslige nyhedsbureau Anadolu rapporteret. Paypal havde nægtet at efterkomme en ny lov, hvorefter de it-systemer for finansiel institution ville være i Tyrkiet, var det derfor at retfærdiggøre.

PayPal annonceret på sin hjemmeside, at tyrkiske kunder ikke kunne sende via tjenesten penge eller modtaget som mandag. Du havde ikke noget valg, siger virksomheden bloggen Techcrunch. Paypal bruge en global betaling platform og fungerer ikke i de forskellige lande med lokal it-infrastruktur. Indstillingen af ​​tjenesten i Tyrkiet vedrører titusindvis af virksomheder og hundredtusindvis af kunder.

I Tyrkiet har sociale netværk og online platforme som Twitter, Facebook og YouTube været underkastet midlertidigt blokeret af Recep Tayyip Erdogan. Paypal har 180 millioner brugere på verdensplan. Sidste sommer, tjenesten brød væk fra langsigtet moderselskab Ebay.(AP) /(AXK)