annonceret open source version af animation software Toonz

Med OpenToonz en open source-version af den højt værdsat i den professionelle lejr 2D animation software Toonz vises den 26. marts. Betalt premium-versioner, der kan tilpasses til kravene i de enkelte studier, bør det fortsætte med at give.

Den japanske medievirksomhed Dwango har 2D animation software Toonz taget af den italienske udvikleren Digital Video. Ved at overtage udgivelsen af ​​en open source version er blevet aftalt. De bør være tilgængelig til gratis download den 26. marts, under navnet OpenToonz. Især mindre studios og gratis designere bør gavne.

Ghibli funktioner

Den open source-version vil indeholde mange funktioner, der er specielt udviklet til den berømte japanske animation Studio Ghibli, i henhold til udvikleren. For studier, der kræver sådanne Ghibli efter individuelle funktioner, vil Digital Video fortsætte med at udvikle det gebyr Toonz Premium og tilpasse sig.

Toonz i animation kredse ikke ukendte: Med den udviklede software siden 1993, for eksempel, kladde Studios animerede serie kaldet "Futurama", Studio Ghibli sætte film som "Det levende slot" og "Eventyret om Prinsesse Kaguya" også med ordren software.(MRE)