Poll: 78 procent af tyskerne bruger smartphones

Poll: 78 procent af tyskerne bruger smartphones

således at 90 procent af de tyske smartphone-brugere tage billeder.

forbrug smartphone i Tyskland fortsætter med at vokse, især hos ældre. er stadig vigtigere i at gøre det "Tingenes internet", 46 procent kan forestille dig, at styre den fremtidige husholdningsapparater og home automation via mobiltelefon.

I øjeblikket 54 millioner tyskere bruger en smartphone ifølge en undersøgelse fra en alder af 14 år. Andelen er steget år for år med fire procentpoint til 78 procent, brancheforeningen Bitkom sagde onsdag. Siden 2012 havde brugen andel mere end fordoblet. Således særlig høj var stigningen i de ældre (over 65 år): Der klatrede brug smartphone, i henhold til den repræsentative undersøgelse inden for et år med elleve procentpoint til 39 procent.

blevet uundværlig

Inden for et årti, smartphones er så fra et nicheprodukt "blevet et uundværligt følgesvend i hverdagen næsten alle mennesker. Så hurtigt ingen anden teknologi har hidtil spredt"Sagde Bitkom bestyrelsesmedlem Hannes Ametsreiter lige før Mobile World Congress. Verdens største trådløse messe vil finde sted fra den 27. februar 2. marts i Barcelona.

Og hvad er din smartphone hovedsageligt bruges? Lidt underligt, at 100 procent af de adspurgte at kalde det. 90 procent bruger det som et kamera eller videooptager, 79 procent som en søgemaskine. De efterfølges af funktioner, vi lytter til musik (69 procent), læse nyheder (69) eller brugen af ​​sociale netværk (68).

Nye enheder foretrækkes

Kun tolv procent har en model, der er ældre end to år. I næsten en fjerdedel af smartphone er et til to år. 63 procent har en model, der ikke er ældre end et år. Af en ny enhed, de fleste (55 procent) ønske om en meget længere varighed. Høj, behovet er til mere hukommelse (42 procent).

"I år smart telefon markedet stabiliseret sig på et højt niveau. Mange forbrugere er interesseret i de nyeste modeller og er villige til at betale for det igen mere", Sagde Ametsreiter. Bitkom refererer til de aktuelle prognoser fra European Information Technology Observatory (EITO) efter 2016 i Tyskland 25,1 millioner enheder blev solgt, 4,4 procent mindre end sidste år. 2015 blev opnået med 26,2 mio det tidligere toppunkt. Omsætningen faldt i 2016 med seks procent til ti milliarder euro.

Et fokus i undersøgelsen varierede "Tingenes internet", 46 procent kan forestille dig, at styre smartphone fremtidig husholdningsapparater eller bygningsteknik. Allerede nu har mange brugere knyttet deres mobiltelefon med andre dagligdags objekter, såsom i bil (36 procent), med en smart Watch (19 procent) eller lydenheder (15 procent).

(AP) /(Mho)