Dell vil fra 2017 ikke længere sælge printer

Dell vil fra 2017 ikke længere sælge printer

Dell trækker ud af printeren forretning i Europa og Asien tilbage. I øjeblikket kan du få rabat rester; Garanti, levering af reservedele og service vil fortsætte med at køre som normalt.

Den computerproducent Dell er i færd forretninger med printere i markederne i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og Asien-Pacific regionen til at have (APJ) lækage. Texas Virksomheden baserer sin afgørelse med en justering af den Imaging division og faldet i salget af udstyr og forbrugsstoffer såsom tonerpatroner. Kun i Nordamerika, bør de printer salg fortsætte - her Dell har traditionelt haft en højere markedsandel.

Rester på tilbud

Ved udgangen af ​​2016 vil der stadig være rester til nedsatte priser på Dell, i 2017, derefter lukker. Forsyningen af ​​toner, reservedele og serviceydelser er, men stadig sikret, de udbyder lover.

Dell selv havde gjort nogen printere og solgt i de seneste år primært laserprintere og multifunktionsmaskiner fra andre producenter som Samsung og Xerox under sit eget navn. men salget netop denne type regel kontorudstyr falde resistente. Dette bør være mindre på ofte påberåbes men sjældent implementeret papirløse kontor som det stigende markedsandel af kraftfulde kontor-blækprintere. (Rop)