Web vært nødt til at tage ned torrent portalen Torrent.to

Den hollandske webhost Euro Access skal tage fra nettet og give personlige oplysninger om webstedet administratorer Torrent Portal Torrent.to. Dette blev besluttet af højt offentliggørelse af selskabets for retsforfølgning af ophavsretskrænkelser (GVU) en domstol i Amsterdam i sidste uge af påbud. Derudover har den udbyder LeaseWeb allerede lukket ned to flere sider med links til torrent-filer tysk-talende film og tv-serier. En anden hollandsk værter har slukket en streaming site med ulovligt fastsatte film.

Siden Torrent.to designet primært til tysktalende brugere, er det GVU dokumenterer, at portalen drives af tyskerne. Det har indledt hævder at være en kriminel og er støttet af den hollandske søsterorganisation Bescherming rettigheder Entertainment Industry Holland (Brein). Siden Euro Access "meget samarbejdsvillig" blev, Brein havde advaret web-vært og så indledt en civil sag mod selskabet.

Euro Access skal tage inden 24 timer efter meddelelsen af ​​den tilgængelige Torrent.to af netværket og bestået inden for to dage navne og adresser for operatørerne af Torrent portal til Brein, det sagde i en erklæring. Hvis web vært at undlade at gøre det, måtte han betale flere tusinde euro om dagen, op til en samlet bøde på 500.000 euro. Desuden skal Euro Access bære omkostningerne ved tvisten.

Amsterdam dommer havde argumenteret Euro Access giver gennem sin rolle som en webhost "strukturel krænkelse af ophavsretten", Virksomheden slid "eget ansvar", Den ulovlige karakter af webstedet må have været klart for web-vært, der også ville have bemærket det GVU og Brein. Jan Scharringhausen, leder af GVU Juridisk Institut håber, at nu lederne af Torrent.to kan blive holdt ansvarlige. Den GVU vil tackle sammen med Brein alle resterende portaler i Holland, f.eks kino.to.(ANW)