Og en anden trick, fortsætter med at komme fri og Windows 10

Og en anden trick, fortsætter med at komme fri og Windows 10

Selvom tilbuddet faktisk endte July 29, vil Microsoft ejer værktøjet til download, som du har brug for at konvertere en Windows 7 / 8.1 installation til Windows 10th

Kort tid efter den officielle afslutning af tilbuddet om at opgradere til Windows 10 gratis, var det klart, at dette ikke var ment helt alvorligt med slutningen: Som rapporteret kan være fra en Microsoft-websted et lille program kaldet "Windows10upgrade24074.exe" download, der omdanner en eksisterende Windows-7 / 8.1 installation i Windows 10. Imidlertid er det sted kun tager sigte på brugere af funktioner til at lette driften af ​​Windows, såsom et forstørrelsesglas eller læse-højt-funktionen. Men der er ingen kontrol, om man virkelig bruger sådanne funktioner. Og til en god samvittighed formuleringen "Ja, jeg bruger hjælpemidler" For at bekræfte, at du har faktisk ikke stole på hjælpemiddelområdet. Der er allerede nok, hvis for eksempel illustreret på en træningscomputer lejlighedsvis selv med et forstørrelsesglas, hvad det er nu.

Windows 10

Windows 10

Windows 10 er beregnet til at være den sidste Windows er fra den klassiske operativsystem "Vinduer som en service", Men selv om Microsoft har fremlagt det i det første år, der er meget kritik om på de data indsamling mani og kapløbet til at opgradere.

  • Den gratis opgradering til Windows 10
  • Det er nyt, det er bedre, det er værre
  • nachgehakt: Svar på Windows 10
  • Feature opgraderinger: til hjemmet umiddelbart efter Pro efter fire måneder
  • stamdata indsamling mani
  • Tips til Cortana
  • Anniversary Opdatering til Windows 10
  • Mere om Windows 10

Windows10upgrade24074.exe for alle

Og en anden trick, fortsætter med at komme fri og Windows 10 Tre identiske programmer, men opfører sig forskelligt afhængigt af deres filnavne.

Ved afprøvning af Heise online nu viste sig, at Microsoft i øvrigt identisk et andet sted at tilbyde det samme program under et andet navn, men for download: På hjemmesiden "Windows 10 Opdatering Historie"Hvilket også kan påberåbes på Windows 7 og 8,1. Microsoft giver ingen begrænsninger på siden for at downloade og også nævner ikke nogen betingelser. I stedet er der kun: "Du ønsker opdateringen? Klik på knappen nedenfor for at downloade den."

Hvad ender på plade efter download er forskellige, som kun beskrevet ved navn, er dette programmet "Windows10upgrade28084.exe" - men navnet kontrol efter kald opførsel af programmet: Hvis du bare starte den på Windows 7 / 8.1, det kræver en vis tid en licensnøgle til Windows 10. Men når den udbredte hacking værktøj "explorer.exe" bruger til den downloadede program "Windows10upgrade24074.exe" omdøbe, er efterspørgslen udeladt for nøglen. I stedet omdanner let en eksisterende Windows 7 / 8.1 installationsproblemer i en aktiveret Windows 10 mikron.

En anden kilde

Der er endnu en download source af Microsoft selv til dette program: hjemmesiden "Windows 10 Hent", Der er dog kun tilgængelig, hvis du kalder skærmen på Windows 10th Derefter navngivet "Windows10upgrade9252.exe", Igen omdøbning nok i "Windows10upgrade24074.exe",

1 ud af 10

Windows 10: De første skridt efter opgraderingen (10 billeder)

I det første trin, du logger ind med den konto, som du brugte i det tidligere operativsystem. (Forklaring: Grøn - klik her, Rød - her justere)

(AXV)