Ultralydsscanner i lommen vil sætte nye standarder for pris- og praktiske fordele

Ultralydsscanner i lommen vil sætte nye standarder for pris- og praktiske fordele

Store apparater levere de bedste billeder, men en ny type ultralydsscannere at tage væk kunne skabe et helt nyt markedssegment. Læger ser frem til mere fleksibilitet.

Opstarten Butterfly Netværk fra den amerikanske stat Connecticut ønsker at bringe inden udgangen af ​​dette år, en ny ultralydsscanner på markedet, som er meget lettere at håndtere og billigere end nogen tidligere tilgængelige modeller. Enheden sender sine billeder til en smartphone og vil blive prissat til 1.199 dollars. Som tidligere først det anvender til at generere ultralydbølger i stedet for vibrerende krystaller små tromler, der er ætset på en halvlederchip. Den rapporterede Technology Review online i "Ultralyd at gå".

Butterfly blev etableret i 2011 af Jonathan Rothberg, en iværksætter, der foretrak tilbud i biologi med brug af halvleder-teknologi. Det tog otte år at vende sin koncept for ultralyds-enhed er et produkt. I stedet for vibrerende krystaller det bruger "kapacitiv mikrobearbejdet ultralydstransducer" korte CMUTs - lille ultralydsender på en halvlederchip på størrelse med et frimærke. Virksomheden er finansieret med 100 millioner $.

En af hans rådgivere, John Kendall, ultralyd dirigent på skadestuen i Denver Health Medical Center. Til materialet fra Butterfly scanner billeder, siger han de ikke er så detaljeret som for de store enheder, der skal flyttes på ruller. men er afgørende, hvis man kunne få lettere diagnoser. Og her er den sommerfugl enhed så meget billigere og så let at bære, at sammenligningen næsten ikke var fair, "Det er uendeligt mobil. Dette er ikke længere den samme enhed kategori. "På grund af den lave pris Butterfly dog ​​tvunget til at sælge mange af dens scanner til at komme til rentabilitet.

Mere på Technology Review online:

(SMA)