Landsdækkende afbrydelse af internet og telefon kabler i Tyskland

Landsdækkende afbrydelse af internet og telefon kabler i Tyskland

Mange brugere klager over den samlede svigt af internettet. Vodafone bekræfter en fejl i mange dele af landet. Årsagen er endnu ikke kendt.

Vodafone / kabel Tyskland internetadgang og telefon er i øjeblikket i "store dele af Tyskland" forstyrret. Virksomheden bekræftede i deres support forum. Det påvirker kun internetforbindelser via kabel-tv-net i det tidligere kabel Tyskland. Mange brugere klager på Twitter om alt fiaskoer, selv til den fejlslagne platforme gå akkumulerende beviser én. Første indikationer blev modtaget i aften, som mod 17.30.

Tekniker informeres

Opdater 19:30: I mellemtiden har Vodafone ikke tale i kundekommunikation ved "begrænsninger"men en "fiasko", Feltet personale var blevet informeret, siger supportforum: "Vores teknikere arbejder hårdt på at løse denne fiasko." Påvirket er kun internet og telefon. Interferens mens du ser fjernsyn, der havde klaget over de enkelte brugere, er det ikke kendt, en talskvinde.

Opdater 21:30: I mellemtiden er der feedback fra brugerne, at internetforbindelsen er genoprettet, og det stadig lyde springes over. I mellemtiden har Vodafone udtalt: "Da 17:30 der er landsdækkende begrænsninger i dele af vores kabelnettet: Op til 1,8 millioner kunder kan ikke foretage opkald og surfe på internettet eller bruge internetbaserede video-on-demand. Tv er ikke påvirket. Årsag er en fejl i vores computer-netværk i Frankfurt og Berlin. Vores teknikere arbejder hårdt på at eliminere fejl."

Interferens med Vodafone / kabel Tyskland tager fortsat:

(VBR)