Windows 10 også gratis af lille trick

Gratis opgradering til Windows 10 stadig tilgængelig

Faktisk, tilbuddet var at ende den 29. juli. Men tilsyneladende hyret den dato kun GWX reklame program lod sit arbejde. Opgraderingen er tilgængelig på anmodning stadig væk gratis, og ganske officielt af Microsoft.

I det første år efter udgivelsen, Microsoft tilbydes alle ejere af de hjem og pro udgaver af Windows 7 og 8,1 for at opgradere til Windows 10 gratis. At overtale så mange brugere til at acceptere tilbuddet, Microsoft installeret på alle opgradere legitime Windows-installationer, det GWX programmet ("Hent Windows X"), Men som temmelig irriteret med konstante referencer til nogle brugere. Den 29. juli, er fristen nu. Siden da har GWX programmet stoppet, men tilbuddet kan yderligere antage alligevel.

Windows 10 opgradering: To gratis alternativer

Der er i øjeblikket to velfungerende måder, med henblik på at stadig komme til den gratis opgradering. Den første er en ren installation: Det kræver en installation medium, hvor opdateringen fra november allerede er inkluderet på 2015:e Passende ISO billeder kan downloades direkte fra Microsoft. Installation medier så parat til at acceptere installationen nøgle af Windows 7, 8 og 8,1, så længe de passer til udgaven. 7/8 Windows 10 Pro accepterer / 81-key Pro (fessionel) og Ultimate, Windows 10 Hjem accepterede vigtige startere, Bing og hjem.

Den anden måde er en installation opgradering, Så konvertere en eksisterende Windows-installation i Windows 10. Dette hjælper et lille program, der giver Microsoft selv til download. Troede, det er officielt kun for folk, der er på "hjælpestoffer teknikker" afhænger at lette driften, eller om talen eller luppen. Men programmet virker på enhver egnet Windows.

1 ud af 10

Windows 10: De første skridt efter opgraderingen (10 billeder)

I det første trin, du logger ind med den konto, som du brugte i det tidligere operativsystem. (Forklaring: Grøn - klik her, Rød - her justere)
1 ud af 8

Windows 10: Ikke bare rent, men rent (8 billeder)

I proceslinjen, fire nye ikoner glide før de installerede programmer. Alle kan fjernes fra genvejsmenuen: Windows Store, Windows Explorer og Edge browser forsvinde "løse proceslinjen",

(AXV)