fordeling Linux Peppermint offentliggjort 8

Peppermint 8

Den Pebermynte team har udgivet en ny udgave af hans baseret på Ubuntu 4.16 LTS Linux-distribution. adskiller sig fra den oprindelige Peppermint 8 blandt andet sin egen software kompilering der er stærkt afhængig web-applikationer.

Ubuntu derivat Pebermynte 8 bruger arkiver med Ubuntu 04.16 LTS og kosttilskud det med sine egne Launchpad depoter (PPA), som giver yderligere software. Under motorhjelmen potter en kerne 4,8, Mesa 17.0.2 og systemd 229. De filsystemer NFS og exFAT støtte pebermynte 8 uden videre. Skrivebordet interface er kastet sammen noget: Peppermint 8 bruger den slanke LXDE desktop, men kombinerer det med den xfwm4 vindueshåndtering og placeret i bunden af ​​skærmen Xfce-panelet. Den unified temaer og ikonsæt skrivebordet stadig ser rundt. Den Pebermynte Settings Panel indsamlede tilbyder grafiske dialoger for systemkonfiguration.

Den grafiske software management mintInstall låner Peppermint 8 samt opdateringsstyring MintUpdate på Linux Mint. Udover mintInstall der sorterer programmer i kategorier med anmeldelser og screenshots udbud og har en søgefunktion, og den lidt ældre, men solid Synaptic er installeret.

Farverige værktøj samling

Hans værktøjskasse fyldt med redskaber Peppermint forskellige desktops: Regnemaskinen mate-calc bruges, filhåndteringen er Nautilus Fork Nemo, teksteditoren er x ed. Den alsidige medieafspiller VLC afspiller alle slags videoer, selv en Dropbox og BitTorrent-klient er allerede sat op efter installationen. Standardbrowser er Chrom. Et kontor pakke som LibreOffice er ikke forudinstalleret, i stedet for en billedbehandling såsom Gimp findes efter installation i menuen post for online foto editor Pixlr.

Web app i stedet installeret program

Peppermint 8: Ice Peppermint 8: Takket være Ice Facebook er for eksempel hurtigt sat op som en web-app, som så vises i menuen.

Sidstnævnte er konceptet: Den forudinstallerede Framework Ice bidrager til at gøre web-applikationer som Instagram eller Facebook kører i et separat vindue på skrivebordet. Ice bringer en grafisk brugerflade til at oprette sådan "Webstedet Specifik Browser" med (SSB), som så dukke op i menuen. Ice defaults chrom; er Google Chrome, Firefox eller Vivaldi installeret, kan det også trække på denne browser. Selv spil som Spider Solitaire, som også er til stede i repositories og lidt hukommelse ville tage er oprettet som en web-app.

Peppermint 8 er tilgængelig som en ISO image for 32- og 64-bit x86-systemer, og giver fuld støtte til den sidstnævnte UEFI Secure Boot. Dog bør man undlade at installere tredjeparts software under installationen.(LMD)