AMD Radeon RX Vega: Optimeret til DirectX 12 og vulkan, salg dato usikker

AMD Radeon RX Vega: Optimeret til DirectX 12 og vulkan, salg dato usikker

AMD ønsker at præsentere spillere grafikkort Radeon RX Vega serien på Computex. kortene vil være tilgængelige dengang, men ikke endnu.

I en Ask-Me-Anything Q & A-session på Reddit AMD GPU chefudvikler Raja Koduri har udtalt sig om den næste grafikchip generation Vega. Ifølge hans udsagn, vil AMD viser spillernes grafikkort Radeon RX Vega serie på Computex messen, som finder sted fra den 30. maj til 3 juni Taipei. Koduri understregede dog, at kortene ikke nå markedet. Når præcist skal det være så langt er fortsat uklart. I februar, AMD sagde, at Radeon RX Vega vil blive frigivet i første halvdel af 2017 - det vil sige ved udgangen af ​​juni.

GPU chefudvikler Raja Koduri viser den første Vega grafikchip. GPU chefudvikler Raja Koduri viser den første Vega grafikchip.(Billede: c't)

RX-Vega kort er at repræsentere spil hurtigere end den nyligt annoncerede professionelle version Radeon Vega Frontier Edition, sigter med AMD i de områder af Deep Læring og professionel visualisering. Med hensyn til computerkraft, vil Frontier Edition være den hurtigste til stillingen blev først skrevet single-GPU grafikkort. I forhold til sine forgængere, AMD har Vega arkitektur revideres på afgørende punkter: i hukommelse ledelse, geometri rørledning og med de beregne og pixel-motorer. High Bandwidth Cache Controller giver personsøgning til ekstern lagring, hvilket skulle forbedre ydelsen i spil og professionelle programmer.

Optimeret til DirectX 12 og vulkansk

AMD I forhold til sine forgængere AMD har forbedret Vega arkitektur på afgørende punkter.(Billede: AMD)

Vega er også optimeret til lavt niveau API'er såsom DirectX 12 og vulkansk, men skal køre godt på ældre API'er. Men udviklingslandene grafikdrivere til nye GPU arkitekturer en af ​​de mest komplicerede tekniske opgaver, hvilket er en af ​​grundene til, ifølge Koduri hvorfor der er så få GPU producenter blev.

På Reddit Koduri brød op forvirringen omkring de nuværende forbindelser af Frontier Edition: Den offentliggjorte gengive billedet viste to otte-pin PCIe stik, hvorigennem kortet kan rumme op til 375 watt. Men Koduri holdt op på Financial Analyst Day et kort med kun en seks og en otte-pin strømstik. På Reddit, sagde han, at sidstnævnte kun en teknisk prøve havde været, og detailversionen faktisk har to otte-pin strømstik.

1 ud af 36

Komplet AMD præsentation til grafik arkitektur Vega (36 billeder)

HBM2 tillader kompakte varianter

Takket være de i forhold til konventionelle GDDR5 hukommelse pladsbesparende høj båndbredde hukommelse 2 (HBM2) bør der være Vega kort i kompakte design. Frontier Edition anvender to 8-gigabyte stak og opnået en overførselshastighed på 480 GB / s - så selv lidt mindre end den tidligere Fiji (512 GB / s). Iht Koduri det var for alle opgaver mere end nok.(MFI)