Kumulativ opdatering til Windows 10: Lockscreen igen slukket

Kumulativ opdatering til Windows 10: Lockscreen igen slukket

Med en post i registreringsdatabasen, viser en låst Windows-skrivebordet direkte til login-siden.

Med en kumulativ programrettelse til Windows 10 i version 1703 en trøst funktionen returnerer, at Microsoft havde taget brugerne kun ni måneder siden.

Tre uger efter udgivelsen til den brede offentlighed, har Microsoft udgivet en kumulativ programrettelse til Windows 10 i version 1703 (Designere opdatering), hvilket rejser build nummer på 15063.250. I modsætning til at blive vist på de månedlige Patch Dage opdaterer denne patch rettelser sikkerhedshuller, men ellers ikke-kritiske fejl.

Ændringerne Microsoft oplister opdateringen historie til Windows 10. Ud over fejl i Internet Explorer og netværkstilslutning er særlig interessant, at låseskærmen (lås skærm) nu kan deaktivere igen. Kun med Anniversary opdatering fra sidste sommer Microsoft Hjem og Pro-brugere havde frataget muligheden for at slukke skærmen Lås, der er opstrøms af login skærmen.

Selvom Microsoft formuleret i opdateringen historie "Rettet problem gjorde Forhindrer låseskærmen bliver deaktiveret hjælp af Gruppepolitik på Professional varenumre"; en test viser dog, at den indskrive nøgler til hvilke kort de Group Policy, arbejde igen med Home Edition.

Hvem installerede opdateringen Creators og ønsker at slippe af med låseskærmen, skal du først installere den kumulative programrettelse KB4016240, enten via Windows Update eller downloade via Update Catalog. Så du åbner Registreringseditor (Windows-tasten, "regedit", Enter) og navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows. Forudsat at der er endnu ikke en undernøgle ved navn Tilpasning er til stede, skal det oprettes. Til dette har vi åbner ved at højreklikke på Windows-tasten dens genvejsmenu, skal du klikke på Ny > Nøgle og returnerer navnet "Tilpasning" a. Nu er en ny DWORD værdi kan sættes på det ved at højreklikke på nøglen Personlige indstillinger; han får navnet "NoLockScreen" og værdien 1. Efter genstart af computeren, låseskærmen vises ikke mere, og i stedet blive vist direkte på login-skærmen til adgangskode eller PIN-kode.

Opdater 26/04/2017, 12: 15T: Vi har sat nøglen i registreringsdatabasen til en .reg-fil, som du kan downloade her, udpakke og gælder for dit system ved at dobbeltklikke på for at slippe af låseskærmen.(JSS)