Adobe opfinder Lightroom

Adobe opfinder Lightroom

Den nye desktop-program Lighroom CC ligner Lightroom Mobile.

Adobe Lightroom CC helt nyudviklede som en cloud-baseret desktop-versionen af ​​Lightroom Mobile. Photshop CC, mobil og desktop adgang Lightroom fremtiden til de samme data. men Lightroom "klassisk" CC får en opdatering.

Adobe kalder sit tilbud omkring Lightroom på Åbent Hus Max i år en "Cloud-baserede fotografering tjeneste", Fra nu af et helt nyt program ved navn Lightroom CC - på Adobe Max 2016, det var allerede et smugkig kodenavnet "Projekt Nimbus" at se. Den tidligere kendte under navnet på det program, der nu kaldes Lightroom Classic CC.

Billeder i skyen

Lightroom CC står som et program til Windows og MacOS kan findes. Det virker som en desktop-version af Lightroom Mobile. Sidstnævnte Adobe har omdøbt Lightroom CC til iOS eller Lightroom CC til Android. Den nye Lightroom CC vil bruge den samme motor som Lightroom Classic og Photoshop Import Plug-in Camera Raw.

er den største strukturelle nyskabelse er, at med den nye Lightroom CC hele Lightroom biblioteket er i skyen. I dette bibliotek, den nye Lightroom CC til Window og MacOS, web app og Lightroom CC til Android og iOS for at få adgang ligeligt.

AI rammer Adobe Sensei overtager den automatiske indeksering. Du har allerede brugt i andre Adobe-produkter som Photoshop Elements og Experience Cloud brugt.

Billede 1 af 6

Lightroom CC (6 billeder)

Lightroom CC sortere billeder i hierarkiske album.

Opdateringer til den mobile Lighroom CC

Også Lightroom CC til Android og iOS for at støtte den automatiske indeksering. Der er også hierarkiske album, fil støtte til iOS 11 og en forbedret iPad layout. Android version vil nu modtage den maskering børste til selektiv behandling, som tidligere var forbeholdt iOS brugere.

Den web-app er at lette forvaltningen af ​​offentligt tilgængelige online gallerier. De har også udgivet på opfordring billeder på Adobes portefølje hjemmesider, kan en forholdsvis ung tjeneste præsentere deres arbejde i et netværk med det kreative.

Lightroom Classic CC

Lys værelse Classic CC behandlet farveområder efter valget med en pipette selektivt. Lys værelse Classic CC behandlet farveområder efter valget med en pipette selektivt.

De almindelige brugere af Lightroom kan forvente betydelige performance gevinster. Dette gælder for programstart, genererer miniaturer, ændringen fra biblioteket til Develop modulet, overgangen fra ét foto til det næste, og penselværktøjet.

Et nyt værktøj til farvevalg letter selektiv redigering. Med maskering børste og radiale eller lineært forløb det gør en forudgående udvælgelse og dette kan indsnævre derefter. Farveskalaen er markeret med en pipette, og indstiller derefter ved anvendelse af en skyder at fastsætte rækkevidden af ​​den maskerede toneområde.

Photoshop CC

Photoshop CC nu direkte adgang til Lightroom bibliotek. Photoshop CC nu direkte adgang til Lightroom bibliotek.

Farven områdevalgknappen ejer 10 vej ind i Photoshop Camera Raw. Hertil kommer, at startskærmen af ​​Photoshop direkte adgang skyen Lightroom katalog CC og viser miniaturer af fotos gemt der.

Brush tips kan nu være træk & organisere dråbe i mapper. Enhver, der har en usikker hånd kan udglatte penselstrøg. Driften af ​​værktøjet stien Adobe har forenklet betydeligt. Indtil nu skulle man besværlige ændre værktøjer eller til at huske tastaturgenveje. Fremover mødes et par museklik at skabe en sti.

Adobe har integreret webskrifttyper fra Typekit og agenturet Bilderdienst Adobe Stock dybere ind i programmet. Desuden Photoshop understøtter variable skrifttyper, liniebredden kan justeres mere tydeligt end med systemet af standard, fedtfattig og fedt. Kunstig intelligens vil i billedet skalering giver skarpere kanter og mere detaljeret end før. Understøtter også Photoshop 360-graders panorama billeder, der heif format og ved hjælp af Microsoft Dial.

Den nye prisstruktur

Brugere af Fotografi abonnementer få 20 GB online lagerplads siden introduktionen næsten 12 euro om måneden i tillæg til Lightroom Classic CC og Photoshop. Nu kan de også bruge den nye Lightroom CC i alle dens varianter.

en ny "Creative Cloud fotografi plan" øget sin online storage til 1 TB. Det koster $ 19,99 per måned; i det første år Adobe sødet startede med 14.99 US dollars per måned. Inkluderet er Photoshop CC, Lighroom Classic CC, CC Lightroom, Adobe Spark Premium og Adobe portefølje. Uden Photoshop CC hele kostpris som "Lightroom CC plan" $ 9,99. Hertil kommer, Adobe tilbyder Lightroom apps til Android og iOS til at omfatte 100 GB cloud storage for $ 9,99 per måned.(AKR)