OBS: rip-off version af Windows Movie Maker er nummer et på Google

OBS: rip-off version af Windows Movie Maker er nummer et på Google

Findes på hjemmesiden for svindlere

(Billede: Eset)

En falsk version af Windows ikke længere tilbydes af Microsoft Movie Maker forført ofre til at downloade og beder dem derefter at betale. Den svindlere hjemmeside har endda gjort det op foran i resultaterne af mange søgemaskiner.

Snydere, der tilbyder på deres hjemmesider falsk eller piratkopieret software og bedrage deres ofre med det, er et velkendt fænomen. Men nu har gjort med sådan en søm i toppen af ​​Googles søgeresultater skurke. Og i andre søgemaskiner på svindlere side er angivet windows-movie-maker.org vej forude. Hvem ender på siden og downloade softwaren, men givet en fungerende version af den tidligere video redaktør fra Microsoft, men vil blive bedt om at finansiere.

Den falske Movie Maker variant har gjort det til nummer et på Googles søgeresultater.Den falske Movie Maker variant har gjort det til nummer et på Googles søgeresultater.(Billede: ESET)

Windows Movie Maker, som tidligere var en gratis tilbud fra Microsoft, der ikke er flere, siden begyndelsen af ​​året. Softwaren skal være under Windows 10 erstattet af Microsofts nye Story Remix funktioner, men dette er langsom i kommer så langt. Intet under, at der stadig er brugere, der ønsker at hente den gamle version. Og i øjeblikket i dynger synes svindlere at gå i fælden, da deres hjemmeside er naturligvis meget god søgemaskine optimeret. Den sikkerhedsfirma ESET rapporterer, at der aktuelt er installeret primært ofre i Filippinerne, Israel, såvel som i Finland og Danmark softwaren.

Ofrene er narret, blev det anført, at den hentede version af videoredigeringsprogram med kun en prøveversion. Du vil blive bedt lige under 30 dollar til at betale. Af indlysende grunde, bør du ikke blive involveret i en sådan svindel. Software bør altid kun downloades fra pålidelige kilder - i tilfælde af Microsoft-software, der er, fra producentens websted eller fra Windows Store.(FAB)