iPhone: Apple begrænser udtrykkeligt udveksling en tydeligvis

(Billede: AP, Christoph Schmidt)

Uden en betalt supplerende iPhone-brugere ikke kan drage fordel af den udtrykkelige bytteservice nu. I en garanti fald skal de ved længere uden deres smartphone.

Apple tilbyder udtrykkelig udskiftning af en iPhone ikke længere optræder for alle kunder. For at opnå en erstatning, selv før den defekte iPhone sendes for eksempel i tilfælde af garanti til Apple, betalt forsikring AppleCare + er nu absolut nødvendigt. Deres gebyr er næsten 150 euro for iPhone 6s og 6s Plus.

Uden denne forsikring brugere har brug for deres iPhone nu så første kylling - og dermed undvære i lang tid på din smartphone. Normalt de tjenester på enheden "inden for en uge levering" gjort iPhone, siger Apple.

Express Exchange Limited

Passagen til at udtrykke ombytningsservice for ikke-AppleCare købere har koncernen trukket fra sin tjeneste side. Selv telefonsupport nægtede uden AppleCare forsikring mellemtiden Express Exchange, som læserne rapport. Ændringen er tilsyneladende allerede siden slutningen af ​​januar.

Udvekslingen tjeneste forlod hidtil - uden AppleCare + - tage til lige under 30 euro til at fuldføre, delvis virksomheden givet afkald Ud over gebyret, såsom en defekt kort efter at købe en iPhone. Af Express Exchange, brugeren er inden for kort tid en erstatning iPhone med kurér leveret og så må den defekte enhed tilbage. Hvorvidt optionen på et senere tidspunkt vil blive tilbudt igen, forbliver uklart - et krav om forandring tjenesten på Apple gik ubesvarede.

Låneenhed fra butik

Apples butikker og nogle autoriserede forhandlere tilbyder nogle gange på et lån, hvis iPhone ikke er ændret, men i løbet af den etårige garantiperiode på stedet sendt til et værksted. Den låneenhed man kunne "holde op til tre uger"Forklarer Apple. sker returnering af låne-iPhone, når man henter den reparerede enhed.(LBE)