Dropbox sender e-mail-klient postkasse for at gå på pension

Mac-versionen af ​​postkasse har aldrig forladt beta-status

(Billede: udviklere)

Mail app til iOS, OS X og Android er ikke længere at blive udviklet, i et par uger, hun leverer ydelsen en helt. Selv Dropbox 'Carousel foto app forsvinder.

Dropbox giver et værk på e-mail-klient postkasse. Den længe antaget ende af Mail app til iOS, Android og OS X, har virksomheden nu bekræftet. Fra den 26. februar 2016 vil Log og E-mail-hentning via postkassen ikke længere være muligt.

Funktioner som Auto-Swipes for automatisk sortering af e-mails er slettet. Brugerne har mulighed for deres lagrede "aflæser" eksport at sætte dem i andre e-mail-tjenester som reglerne. Alle flyttet til et senere tidspunkt emails er at vende tilbage til denne begivenhed til indbakken.

Design og brugerdata vil blive slettet

I postkassen skala lister forblive som etiketter i Gmail henholdsvis eksisterer mapper i iCloud, sagde Dropbox. Gemte kladder er nødt til at sende sig selv at holde det bruger - mappen Kladder slettes fra postkassen den 26. februar. 30 dage efter lukningen af ​​alle brugerdata vil blive slettet postkasse - med den undtagelse, at forblive i Gmail eller iCloud e-mails, den cloud-tjeneste understreget.

For to år siden Dropbox postkasse havde købt for angiveligt omkring 100 millioner dollars. Begyndelsen kun tilgængelig for iPhone postkassen havde en række innovative koncepter nu også integreret andre mobil e-mail-klienter, herunder swipe gestus til hurtig behandling af e-mails eller flytte beskederne til et senere tidspunkt til indbakken freizubekommen indtil da.

Foto app Carousel forsvinder også

Markedet for kommunikationsværktøjer har udviklet sig hastigt siden overtagelsen, hvilket fører til Dropbox for at fokusere på centrale områder, må man sige til andre ting "nej." Erfaringerne med postkasse bør indgå i Dropbox funktioner til at kommunikere og samarbejde, herunder samarbejdsværktøj Dropbox Papir.

Ud over postkassen foto app Carousel er indstillet - i slutningen af ​​marts 2016. Visse funktioner i den app, som er en blanding af foto-deling service og Messenger, vil blive indarbejdet i den eksisterende foto område af Dropbox app.(LBE)