Hurdles i Apples tilbagekaldelse af strømforsyningen stik

Den reviderede strømforsyningskonnektor bærer en "EUR"-Markierung

(Billede: Apple)

Den store udskiftning program for visse strømforsyning adapter fra iOS-enheder og Mac-computere er begyndt - stikket kan bryde ud. Ikke altid let Apple gør udvekslingen, dog.

Apple er begyndt med udveksling af problematiske strømforsyning stik. Fra denne uge, at selskabet leverer en revideret udgave af adapteren - i sin kontinentale europæiske version - på indersiden med symbolet "EUR" kan ses. Brugere, der har ansøgt børsen online eller via telefon, vil modtage en frankeret kuvert sammen med den nye strømforsyning stik til at returnere den gamle instans. Denne ene kunne simpelthen hånd på posthuset eller kaste ind i en postkasse, Apple forklaret i en ujævn oversatte instruktioner retur.

Serienummer for online-udveksling

For online-udveksling ved siden af ​​en Apple-id, er serienummeret på enheden kræves, hvoraf den ene omfattede stikket. Da tilbagekaldelsen strømadapter påvirker op tilbage i 2003, men brugere har længe været skrottet til tider stadig gamle strømforsyning stik i brug, det tilhørende udstyr (sammen med serienummeret).

I nogle tilfælde er det endvidere, at online-formularen ikke vil acceptere serienummeret - dette ikke falder ind under udvekslingsprogrammet, Apple skriver derefter, selv om den pågældende strømforsyning plug beskrivelsen af ​​en af ​​de berørte eksemplarer.

Svært, også bytte for virksomheder eller uddannelsesinstitutioner, der ønsker at vende tilbage større mængder stik adaptere designet. Telefon Apple accepterede tilsyneladende kun op til ti serienumre henholdsvis AC stik til en udveksling, som læserne rapport.

Udveksling i butikken

udveksle bedste løsning er naturligvis i Apples butikker: I modsætning til den forrige tilbagekaldelse til iPhone strømadapter, kan brugerne udveksle deres strømforsyning stik der uden et serienummer mod den reviderede udgave. Lav en aftale på "Genius bar" er det normalt ikke nødvendigt. Nogle autoriserede forhandlere, er det serienummer og dels personlige oplysninger om navn og adresse endnu en gang, læserne skriver.

Apple lancerede i sidste uge en frivillig tilbagekaldelse af strømforsyningen stik, som blev leveret 2003-2015 med både Mac og iOS enheder. Til nyere iPhones denne adapter er ikke længere med. Stikket hoved kan bryde ud i de berørte versioner - så projicere to metal ben ubeskyttet ud af stikkontakten, truende elektrisk stød. Apple taler om langt tolv kendte tilfælde på verdensplan.

[Update 2016/02/03 13:00] Som rapporteret læsere gå til Apple butikker og hos autoriserede forhandlere sommetider udskiftning stikket ud. Hvem tager længere Vejledning til udveksling i betragtning, bør tjekke tilgængeligheden på forhånd via telefon. Lokalt Apple har tilsyneladende kun EUR reservedele stik på, der ønsker at udskifte strømforsyningen af ​​Rejse kits til forskellige regioner, bør kontakte telefonisk support.(LBE)