Mac: Apple frigiver ny Safari-browser og nye udviklingsmiljø Xcode 9

Xcode 9 er klar til de nye operativsystemer.

(Billede: Apple)

Safari 11 er beregnet til MacOS 10:11 og 10:12 og byder på usability forbedringer. Xcode 9 værker med iOS 11 og Co ..

Ud over iOS 11, 11 og TVOS watchOS 4 har Apple nu fremlagt et nyt MacOS version af sin Safari-browser. Version 11 er den software opgradering og er beregnet til MacOS 10:11 (El Capitan) og MacOS 10.12 (Sierra). Safari 11 - også være en del af MacOS High Sierra, som vil blive udgivet næste mandag - med flere funktioner.

Safari med flere mindre forbedringer

Under Sierra og El Capitan, var der forbedringer i brugervenlighed. Således video-og lydfiler med lyd, den lostönen når du ringer nogle sider straks blokeret i fremtiden - i hvert fald for de fleste hjemmesider, som Apple skriver. Læs tilstand, indhold blocker, side zoom og indstillinger til automatisk lydgengivelse kan være per site eller generelt angiver.

Niveauet for nøjagtigheden af ​​funktionen AutoFyld for at udfylde data fra Adressebog kort er blevet forbedret. HTML multimediefiler kan styres lettere takket være en ny styreenhed. Ellers Safari til 11 arbejde hurtigere og mere effektivt. Downloadning af browseren er gratis, på en test Mac under Sierra, browseren var lige under 75 MB. En genstart når installationen ikke var nødvendig prisværdigt. Safari 11 indeholder også nogle sikkerhedshuller, så herunder en Adressleistenspoofing var muligt.

Xcode 9 med de nye SDK'er

Også nyt for Mac-versionen 9 i Xcode udviklingsmiljø. Det bringer de nye API'er og SDK'er til iOS 11 watchOS 4, TVOS 11 og MacOS High Sierra og kommer med version 4 af Apples programmeringssprog Swift. Udvikler kan inkorporere machine learning kode ved hjælp af Core-ML rammer i deres apps, bruge Metal 2 og indsæt Arkit til augmented reality. Redaktøren er nu baseret strukturer derfor, og giver indfødte Markdown støtte med hurtigere Codenavigierung. Incorporated er også en refactoring arbejder med Swift, C, C ++, Objective-C og Interface Builder.

søge på koden og debugging med iOS TVOS enheder, der er trådløst forbundet med Mac blev accelereret. Skabeloner Swift Legepladser kan bruges i Xcode. Xcode Server er nu en del af Xcode 9, så du ikke længere behøver MacOS-server. Xcode 9 er gratis og indeholder også nogle sikkerhedsrettelser.(BSC)