iOS 9.2: Apple siger Flash SMS-beskeder

(Billede: AP, Axel Heimken)

Den glade misbrugt til spam og phishing "Flash SMS" Brugerne har ofte forvirret af deres usædvanlige præsentation. Med den kommende iOS 9.2 Apple tager de første modforanstaltninger.

Apple vil ændre præsentationen af ​​Flash SMS i iOS 9.2. For første gang forklarede iPhone maker også til, hvad det er i denne specielle form af en tekstmeddelelse. Brugere kan nu bruge tekst: "Hvorfor modtog jeg denne besked?" Tap under en lynbesked at opnå yderligere information, såsom Federico Viticci viser på Twitter.

IPhone maker forklaret i den nye tekst Bemærk, at denne "Flash SMS-beskeder" bruges, for eksempel akut informationssystemer, gerne komme, men også for bedrageri og phishing af personlige oplysninger bliver brugt. "Vær på vagt over beskeder fra en person, du ikke kender"Apple advarer der.

Denne særlige form for SMS-besked med det samme vises i fuld skærm og dens indhold, selv når iPhone er låst. Denne usædvanlige udsigt forvirrer brugerne ofte. Indtil videre var der kun én mulighed "ok"tryk på knappen for at forsvinde meddelelsen. Flash besked er ikke gemt på enheden. iOS 9.2 vil også erstatte Ok knap ved en Afvis knap. Når den nye version af operativsystemet vises, er stadig uklart. I øjeblikket er der iOS 9.2 i beta-test.(LBE)