iOS 11.1 bringer nye emoji for mere diversitet og kønsneutralitet

En del af de nye emoji er kønsneutrale tegn.

(Billede: Apple)

Med den første store opdatering til iOS 11 Apple ønsker at bringe flere hundrede nye emoji til iPhone og iPad. Rækken af ​​de rige kvinde med tørklæde på ammende mor til mytiske skabninger og kønsneutrale tegn.

Apple bygger emoji paletten: Den kommende iOS-version 11.1 indeholder hundredvis af nye Emoji til iPhone og iPad, da selskabet annoncerede fredag. De designet af Apple ideogrammer omfatter, men er kønsneutrale figurer, mytiske skabninger såsom alfer, vampyrer og zombier og nye kopier til mad, tøj og dyr.

Emoji for mere mangfoldighed

Den Emoji vil også give brugerne mulighed for at udtrykke sig med "større mangfoldighed", som Apple allerede bemærkede verdensdagen Emoji til de nye elementer, nemlig omfatter også en kvinde med tørklæde, en ammende mor og en skægget mand. Den nye Emoji baseret på den internationale standard Unicode 10 og kan findes før eller senere på andre platforme - såsom Android O har allerede integreret disse.

Med iPhone, Apple X udvider den såkaldte emoji Animojis: Brugere kan animere dem af deres detekteret af ansigtsgenkendelse ansigtsudtryk - og derefter sende dem til andre iMessage brugere. I begyndelsen er der kun tolv af den animerede emoji. de Animojis I hvilket omfang kan også bruge på tværs af platforme, for øjeblikket forbliver åben.

1 ud af 15

iOS 11.1: Dette er de nye Emoji (15 billeder)

iOS 11.1 flere hundrede til at omfatte nye Emoji.

Apple er et medlem af Unicode Consortium

Som medlem af Unicode Consortium også Apple bruger til multikulturel emoji, dette inkluderer omkring i mere end to år eventuel tilpasning af hudfarve. IPhone maker har også helt fjernet våben ideografer fra pistolen var Emoji i iOS 10 og MacOS Sierra grønt vand pistol. Dette giver mulighed for cross-platform kommunikation, dog stadig en vis forvirring, fordi ikonet vises med andre producenter som regel realistisk trukket revolver.

iOS 1.11 vil sandsynligvis ende i måneden. De nye emoji holde eventuelt med MacOS 10.13.1 derefter i High Sierra arkføder.(LBE)