Apple fejer Thunderbolt Display

(Billede: Manufacturer)

Efter fem år uden revision Apple tager den skærm, der også fungerer som en docking station til mobile Mac-computere, fra programmet. Brugere bør henvise til tredjeparts hardwareproducenter.

Apple Thunderbolt Display er indstillet som koncernen i løbet iMore.com bekræftet - det stadig findes i handelen, så længe den resterende beholdning er tilstrækkelig. Mac-brugere kan få adgang til en række "store muligheder fra tredjepartsprodukter" tegne, sagde Apple. Thunderbolt display med en skærmstørrelse på 27 inches og en opløsning på 2560 x 1440 pixels, har Apple ikke blevet opdateret siden introduktionen i 2011 og indtil videre solgt uændret - til en pris på omkring 1.100 euro.

Thunderbolt: display samtidigt docking station

Med integreret MagSafe oplader på omkring 1 Thunderbolt-tilsluttet skærm er udformet som en docking station til mobile Mac-computere - og udvider det med omkring en FireWire 800 og Gigabit Ethernet-port, som er fraværende i modeller som MacBook Air.

I begyndelsen af ​​juni, at Thunderbolt Display er dårlig kun tilgængelig allerede var kendt. Dette udløste en formodning Apple kunne planlægge en lancering af udvikleren konferencen WWDC - Hardware blev ikke præsenteret ved arrangementet. En mulighed kunne være indførelsen af ​​nye skærme sammen med den forventede præsentation af en omfattende revision MacBook Pro og en ny Mac Pro, en opdatering af denne model serie er forsinket.

iMac med 5K display

i 27"-IMAC en skærm 5K kommer allerede siden slutningen af ​​2014 med 5120 x 2880 pixel bruges, som i mellemtiden - anden generation - dækker større DCI-P3 farverum og understøtter 10-bit panel driver. For at understøtte en stand-alone 5K display også ældre Mac'er, kunne Apple stole på en integreret GPU, var sidst spekuleret. I en ny udstilling af producenterne bør fokusere på USB-C Thunderbolt 3, men dette understøtter endnu ikke tidligere tilgængelige Mac.(LBE)