iOS 11: Ingen afkast på iOS 10 mulige

iOS er Apples nuværende 11 fremtid.

(Billede: Apple)

Apple ikke længere underskrevet iOS 10.3.3 og iOS 11.0. Følgelig kan iOS 11 enheder ikke længere kan spores tilbage til det tidligere operativsystem.

Når iOS 11, altid IOS 11: Apple har nu installeret efter udgivelsen af ​​iOS 11.0.2 denne uge afkastet muligheder på iOS 10th Som udviklere rapporterer, virksomheden underskrevet i fremtiden hverken iOS eller iOS 11.0 10.3.3 med at installere de ældre operativsystemer er umuligt. iOS 11.0 var nødvendigt at starte nedjusteringen, iOS 10.3.3 den sidst opdateret iOS-10 versionen.

Mini nedjustering går

Atypisk denne procedure for Apple er ikke. Virksomheden regelmæssigt blokeret nedgradering optioner til ældre iOS-versioner. Så du kunne ikke komme tilbage fra iOS til iOS 10 9 Da 2016:e oktober Selv om en nedjustering fra iOS 11.0.2 til 11.0.1 iOS er stadig muligt, men snarere unødigt, da begge versioner adskiller sig kun i faste Bugs.

iOS 1.11 er allerede ved at blive testet

Apple har for nylig begyndt at teste den første store opdatering til iOS 11 med udviklere og brugere af den offentlige beta-program. iOS 1.11 for at løse andre fejl i iOS og 11 - formentlig i første omgang kun i USA - at indføre den nye funktion æble betale kontant, som du kan sende penge mellem Apple Pay-enheder.

Kritiske sårbarheder fast

iOS 11 ikke kører problem gratis for alle brugere, sådan en fejl bibliotek af Mac & I viser. Med opdateringen dog også kritiske sårbarheder vil løst, hvilket er grunden til en installation helt sikkert byder. Med iOS 11 Apple fjernede støtte til 32-bit apps, hvilket betyder, at en række ældre programmer ikke længere vil køre.

Apple selv er stadig ingen numre til på mange iOS enheder iOS er allerede i gang. 11 Markedet analysefirmaet Mixpanel Men ifølge 40 procent af brugerne vil nu have opdateret. På Apples systemer, en hurtig opgradering sats er typisk.(BSC)