iOS 11.1.1 løser fejl

Den Autokorrektur ændret "jeg" eventuelt i "En" plus et symbol - afhængigt af den app og modtager, er andre tegn repræsenteret.

(Billede: Apple)

Efter blot ni dage Apple har nachgeschoben en bugfix opdatering til iOS 1.11. Det lover fejlrettelser i Autokorrektur og "Hey Siri",

iOS 11.1.1 er tilgængelig til iPhone og iPad til download. Den frigivne torsdag aften for at opdatere - ni dage efter udgivelsen af ​​iOS 1.11 - eliminere to fejl: Dette er også et problem med "automatisk korrektion for tastatur input", som Apple udfører.

Hvad der menes er en fejl, hvor iOS tastaturet er tipptes "i" uopfordret ændret, såsom apps som iMessage eller Twitter. Mens kanalen heraf er normalt ikke bemærket, modtageren oplevede et "A" med en vedhæftet ikon - eller andre tegn i kombination med et spørgsmålstegn i en firkant.

Autokorrektur bug udløste mærkelige sms'er og tweets fra

Autokorrektur Fail
Nyheden om iPhone-brugere, der er indeholdt kan pludselig uhensigtsmæssige bogstaver - og et spørgsmålstegn i en firkant.forstørre

Tilsyneladende iOS autokorrektur hang i disse tilfælde en usynlig Unicode styretegnet til rent faktisk at sikre, at det foregående tegn er repræsenteret som Emoji. Da det til "jeg" men er ikke Emoji match, er det sandsynligvis kom til den forkerte skærm med ikonet spørgsmålstegn. Fejlen tilsyneladende spredt sig fra enhed til enhed. Detaljer om årsagen og spredningen er ikke blevet kaldt Apple.

iOS 11.1.1 bør "Hey Siri" gøre pålidelig igen

iOS 11.1.1 skal også sikre, at aktiveringen af ​​stemmen assistent Siri på opkald ( "Hey Siri") igen pålideligt funkioniert. Tidligere blev stemmekommandoen pludselig ikke længere opfattes i forhold fra enheden.

Opdateringen er tilgængelig via den integrerede touch-softwareopdatering eller iTunes til iPhone, iPad og iPod. Afhængig af modellen varierer download størrelse på en iPhone X er det for eksempel 54 Mbytes. Der er i øjeblikket ingen oplysninger om Apple forud for eventuelt også faste sårbarheder.

Det er så langt den femte opdatering til iOS 11. I mellemtiden allerede kører beta fasen til IOS 11.2, de manglende funktioner som AirPlay to sandsynlige omlevering.

Indtil videre er iOS 11 installeret temmelig tøvende i modsætning til de to foregående versioner. Ifølge Apple, halvdelen af ​​de aktive enheder har hidtil været godt opgraderet til den nye version af operativsystemet.(LBE)