iOS enheder er detaljeret app og iTunes Købsoversigt

Så mange apps jeg har købt?! Man kan nu se på iPhone.

(Billede: Apple)

Apple har frigivet en ny server funktion, som det er muligt at få adgang til sin historiske indkøbsliste direkte fra din iPhone eller iPad. Dette gik indtil videre kun på Mac eller pc.

Hvem gør mange køb på iOS App Store og iTunes Store, let at miste overblikket. Indsigt i historiske opkøb kunne tage, men indtil videre kun (efter mange klik) i iTunes app på Mac eller pc. Apple går dette have ændret som en opdateret på onsdag support dokument viser. Listen over indkøb er nu også mobil berøring tilgængelig på iPhone, iPad og iPod, så længe enheden har den nyeste version af iOS har 11.

tilgængelig via konto displayet

For at finde data i indstillingerne ved at klikke på dit eget navn (øverst) og "iTunes & App Store" klik. Så det Apple-id er valgt, skal du bekræfte med en adgangskode, hvis det er nødvendigt. Derefter kan du se sine tidligere køb. Disse er opdelt i individuelle konti, der kan være også normale sender på klik via e-mail - men kun hvis faktisk penge gik. Praktisk, kan du også nøjes på dette tidspunkt et problem rapport - for eksempel, hvis du har købt en app to gange eller ved et uheld, og at genvinde sine penge.

Sætte Apples familie udgivet en, men du kan kun se, hvad der blev købt med det nuværende Apple-id. Hvis du vil kontrollere, hvad de andre familiemedlemmer, så du har alt i deres bibliotek, er du nødt til at logge ind med deres konto.

iOS-enhed kan gøre mere, iTunes snart (stadig) mindre?

Med den nye Apple synes endnu et skridt væk fra det centrale element i iTunes i skyen univers af gruppen til at forlade. Da iTunes 12.7 ikke kan købe iOS apps mere på Mac eller PC, og ikke længere håndtere dem. Udsigten til køb fra iTunes Store (film, serier og musik plus e-bøger) og App Store, er dog stadig muligt.

Måske Apple fejer den funktion, men inden for en overskuelig fremtid i dens bestræbelser for yderligere at oprense iTunes. Elimineringen af ​​app download-funktionen, men havde taget sig af omfattende kritik. I mellemtiden er der endda egne tredjeparts værktøjer, der bringer funktionen tilbage til skrivebordet.(BSC)