Celebgate: Tredje mand tiltalt for ulovlig adgang til berømthed iCloud-konti

En 32-årig amerikansk ønsker at påberåbe sig skyldig til min phishing får adgang til over 550 iCloud og Gmail-konti til at have. Fordelingen af ​​nøgen billeder kunne ikke bevises.

Undersøgelsen "Celebgate" tilfælde har ført til en yderligere afgift: En 32-årig amerikansk statsborger fra Chicago ønsker at tage en indrømmelse af skyld for at have skjulte ulovlig adgang til over 550 iCloud og Gmail-konti via phishing - herunder flere regnskaber berømtheder. Dette blev annonceret af anklageren i Los Angeles. Det er nu den tredje person bliver retsforfulgt i sagen.

Som med de to foregående tiltalte kunne påvises nogen forbindelse med offentliggørelsen af ​​billederne, men manden. Efterforskerne kunne ikke bevise, at den anklagede, der opnås ved at få adgang til oplysninger "delt eller uploades"Så anklagemyndigheden.

Op til fem års fængsel mulig

Manden truer teoretisk op til fem års fængsel, men i lyset af en "anbringende omhandler" sætningen sandsynligvis være væsentligt lavere. De to tidligere identificerede gerningsmænd, der tilstod også for uautoriseret adgang til Apple og Google-konti skyldige blev idømt ni og 18 måneder i fængsel.

Dunst iCloud
Skuespillerinden Kirsten Dunst "takkede" efter angrebet på Apples iCloud.forstørre

Ukendt havde talrige nøgenbilleder af berømtheder tre år siden - herunder skuespillerinder Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence og modellen Kate Upton - offentliggjort.

På grund af de mange kendte offer for "Celebgate" og "The Fappening" modtaget døbt handling betydelig opmærksomhed og kastede først spørgsmålet om, hvorvidt et brud på sikkerheden i bunden iCloud aktiveret den ulovlige adgang til iPhone sikkerhedskopier. Apple afviste dette heftigt.

Apple: Ingen iCloud sårbarhed

Først efter iPhone maker udvidet beskyttelse af to-faktor-autentificering, som siden også omfatter iCloud Backups: Før de kan downloades til en ny enhed, skal kun en sikkerhedskode indtastes i tillæg til brugernavn og adgangskode. De to-faktor-autentificering er stadig en valgfri Schutzvorkehrung. Mange af de nøgenbilleder offentliggjorte blev derefter tilsyneladende stjålet fra de henrettede automatiske iCloud backup, men sandsynligvis fælles retsmedicinsk software blev anvendt.

Læs også:

(LBE)