iPhone X: Vietnamesisk sikkerhedseksperter beskæftige Face ID med maske

Det er ikke rart, Face ID Hack maske.

(Billede: Bkav Skærmbillede YouTube /)

Med en ramme af 3D-printer, en silikone næse og 2D-billeder, og nogle make-up vagtselskab vil have overlistet Bkav Apples ansigtsgenkendelse system.

En rapport offentliggjort på YouTube, i henhold til video er det it-sikkerhedseksperter fra Vietnam lykkedes at knække Apples første indbyggede iPhone X ansigtsgenkendelse teknologi Face ID med en maske. Virksomhedens Bkav indsigter udnyttes af deres egen konto, såsom Apples AI system gør ansigtsgenkendelse.

3D-printer, silikone og fotos

Masken består af fire dele: en oprindelse fra 3D-printer, hvid ramme, som er fastspændt i en metalramme og svarer til dimensionerne af den oprindelige flade, en - om end håndlavet - næse af silikone, som er blevet forsynet med make-up, samt tilsyneladende limede 2D-billeder af øjne og mund. Samlet set masken virker som en mumie med åbne øjne, næse og mund områder. I videoen Bkav viser, hvordan iPhone X er låst op med masken og den virkelige ansigt forskeren, som synes let at folde.

Udgifter til 150 US dollars

Udgifterne til masken for at have placeret på 150 US dollars. Med det arbejde virksomheden var begyndt den 5. november. Bkav havde allerede undermineret ansigtsgenkendelsessystemer til bærbare computere. Den sikkerhed forskere mener, at almindelige brugere er i fare med den metode, fordi metoden er for kompleks. Dog var omkring "Milliardærer, ledere af store virksomheder, nationale ledere eller agenter som FBI" et potentielt publikum. Dette må indse, hvilke problemer har Face-id. Industrielle spioner og konkurrerende sikkerhed afdelinger kunne også drage fordel af den tilgang, siger Bkav. Hacker skal også have nøjagtige målinger af ansigtet.

Masker blev hidtil mislykkedes

Forblev uklart ved først, om de vietnamesiske sikkerhedseksperter har omgået Apples opmærksomhed opdagelse i X iPhone. Dette formodes at sikre, at erkende, er, om en person ser virkelig på enheden og forhindre brugen af ​​forfalskninger. Brugerne skal forlade dette udtrykkeligt, men hvad Apple anbefaler for folk, der lider som et handicap og derfor ikke kan se direkte på iPhone X. ikke givet oplysninger til Bkav først. Tidligere, at andre forsøg knække Face ID med masker til kroppen. Men tvillinger og lignende udseende søskende forbliver problematisk.(BSC)