Crypto Messenger signal introducerer krypterede brugerprofiler

(Billede: Åbent Whisper Systems)

I betaversionen af ​​Messenger til Android og iOS-brugere kan gemme nu profiloplysninger og brugernes fotos. Disse er krypteret ende-til-ende og vises kun udvalgte kontakter.

Den ende-til-ende krypteret smartphone messenger signal introducerer sin seneste betaversion profil tekster og brugernes fotos. Dette i sig selv er ikke noget nyt, men disse funktioner er hverdagskost lang overgang i mange andre budbringere. Dog signal lagrer disse data også ende-til-ende krypteret, hvilket sikrer, at kun autoriserede kontakter brugerne har adgang til det. Serveren operatører forbliver også udeladt som tredjemand.

End-to-end krypterede profiler

Teksten til den nye brugerprofil og profilbilledet er krypteret med signal, ligesom selve beskederne lokalt på enheden og sendes kun i krypteret tilstand på serveren, så udviklerne. Profilen får det sin egen unikke nøglepar til end-to-end-kryptering. Hvis brugeren af ​​en samtale med andre brugere, at de automatisk komme ind i krypterede meddelelse udveksle nøglen til profildata. Fra det øjeblik, den, der ringer så kan se profilen billede af brugeren i stedet for et brev og få adgang til profildata.

Stadig har navne og billeder, der har gemt for en kontakt lokalt i kontakt forvaltningen af ​​operativsystemet en bruger har forrang for data fra serveren. Når du starter en ny samtale, er deres egen profil data automatisk overført til alle medlemmer af chatten, så hvem ved, hvem de taler med. Modtager af anmodningen kontakt kan vælge, om de ønsker at afsløre deres data, på den anden side. Signalet udviklere ønsker at give mulighed for på denne måde for brugerne at være i stand til at styre bedre end andre budbringere, hvad der sker med deres data.

Adgang til Beta

iOS-brugere kan skrive signalet udviklere en e-mail, der skal indgå i beta-programmet og være i stand til at teste den nye version. Android-brugere kan installere en beta version af app nemt at bruge Play Butik. Udviklerne rådgive selvfølgelig på. Det er ikke klart, hvornår de funktioner der indgår i den stabile version af app hidtil.(FAB)