Rent-A-Hacker: Online markedsplads for hacker Jobs

For et par hundrede dollars kan du åbenlyst hyre en hacker, så ved Hacker List at knække en online-konto eller en smartphone. Tjenesten er ingen match for stormløb.

I Hacker List kan du leje hacker, for eksempel for at få adgang til mail eller Facebook-konti for at få. Markedspladsen fungerer som dette land kendt udvekslinger projekt: Klienten giver et projekt med en kort beskrivelse, og bestemmer, hvor meget han ville betale for det maksimum. Så hackeren kan gøre et offentligt købstilbud og dermed til at underbyde hinanden. Operatøren af ​​projektet forklare det onde i FAQ, at tjenesten for "juridisk og etisk korrekt brug" blev bestemt. Men man ser på tilbud i orden, at mange brugere ikke ud til at tage disse bemærkninger alvorligt.

Penge mod adgangskode

300 dollars for en bedre karaktergennemsnit? En hacker ønsker at gøre det i tre dage.
300 dollars for en bedre karaktergennemsnit? En hacker ønsker at gøre det i tre dage.forstørreDe fleste projekter, nemlig 200, kan findes i øjeblikket i kategorien "Password opsving", Hvem kan knække en Facebook eller Apple-konto, betales af kunden med flere hundrede dollars. En bruger giver op til $ 500 for en iPhone hack. Han vil gerne læse den modtagne på smartphone WhatsApp beskeder og - modtager permanent dubletter af meddelelserne til en anden enhed - hvis det er muligt. Desuden bør iPhone også afsløre placeringen af ​​brugeren. En anden bruger er på udkig efter nogen til at knække hensyn til ægtefællen på et dating site. Absolut bizar dog efter anmodning fra en amerikansk studerende, der er på udkig efter en hacker, der manipulerer sine kvaliteter vises - ikke håndtere dette, anmoderen formodes at have fløjet ud derhjemme.

Spærrede

For at sikre, at hackeren tiltrækker ikke tomhændet med hans løn fra derfra, Hacker List giver en spærret tjeneste, der tager pengene fra kunden og derefter videresender dem til hackeren, når kontrakten er blevet opfyldt. Selv om mange arbejdspladser er helt klart, at klienten ikke den retmæssige ejer en smartphone, regnskab, servere kan være ... der er i de fleste tilfælde en eller flere hackere, der vil udføre jobbet. Suset til siden giver i øjeblikket, at de aldrig eller kun belastninger meget langsomt.(Mho)