Intel gør brugeradgangskode

På CES, Intel introducerede kodeord tjeneste Sand Key, dens sikkerhed kan påvirkes ved tilsætning af biometri, eller linket til selve smartphone. Senere, bør man derfor også i stand til at fange bil eller hus.

McAfee
Leder som password: Intel puster ansigtsgenkendelse et nyt liv.forstørre
Billede: McAfee

Ægte Key McAfee (tidligere McAfee) er at lette brugen af ​​passwords brugere: Stol på cloud-tjeneste til sine akkreditiver, tager han udfylder login formular efter, for eksempel biometriske kendetegn såsom fingeraftryk eller et webcam -Schnappschuss har autentificeret.

Flere faktorer = mere sikkerhed

McAfee
Som en yderligere faktor kan være, for eksempel, bruger telefonen.forstørre
Billede: McAfee
Desuden bør kunne sikre sky opbevaring af andre faktorer. Intel nævner som et eksempel smartphone: Er det forbundet med den sande nøgle konto, skal brugeren slette adgang forsøg via displayet. Så vil sikre, at den person, der forsøger at bare logge på, også har adgang til mobiltelefonen fra indehaveren af ​​legitime konto. Enhver, der ønsker kan også bruge en hovedadgangskode som en af ​​de faktorer. Ifølge Intel er kodeordet databasen krypteret lokalt med AES-256, før de skovlet ind i skyen. Producenten angiver ingen måde at have at dekryptere dataene.

gøre plads

McAfee
Alt under ét tag: Bortset fra den brede vifte af authentication metoder er i øjeblikket en almindelig adgangskode manager i skyen.forstørre
Billede: McAfee
Ægte nøgle til at køre på Windows, Mac OS X, Android og iOS. I øjeblikket, tjenesten er stadig under udvikling, men prisstrukturen er allerede klart: butikken op til 15 adgangskoder er gratis; der har brug for mere plads, bør det være "tjene" kan - formentlig så et henvisningssystem er ment som også opererer Dropbox. Hertil kommer, Intel planer om at tilbyde en præmie adgang for $ 20 om året. I øjeblikket kan du sætte dig selv på en venteliste, så du kan bruge tjenesten, før den officielle lancering bør også du får den præmie status i seks måneder gratis.

Intel har tilsyneladende store planer med Sand Key: Virksomheden leger med ideen unlock for eksempel boliger og biler gennem tjenesten. I øjeblikket var de på udkig efter eller egnede partnere.(Rei)