Færøerne: Får Se i stedet for Google Street View

Færøerne: Får Se i stedet for Google Street View

(Billede: Færøerne turistråd)

De attraktive anlagte Færøerne var længe på de steder, hvor der ikke Street View biler var på vej. Den turistråd indstillet til optagelserne er en rigelig ressource på øerne ene: fritgående får.

I Nordatlanten mellem Island og Norge, Færøerne er tyndt befolket. De besøgte sidste år på Google Maps, fandt de ingen Street View 360-graders udsigt. Her, tag et kig på den idylliske og spektakulære fjordlandskab i alle tilfælde.

The Tourist Board af Færøerne var på udkig efter en løsning til at være i stand til at tilbyde den imponerende og lovende reklame Street View og fundet 2016 dyr løsning: på øerne på grund af mangel af ikke-menneskelige rovdyr fritløbende får. Af dem, der er over 80.000 eksemplarer (den menneskelige befolkning er kun omkring 50.000).

De betalte nogle af uld og kød leverandører med sadel-lignende enheder foretaget på hvilke solceller og en 360-graders kamera blev monteret: Får View blev født. Kameraet får vandrede og tog på Street View uploadet automatisk til Google-tjeneste.

I en sådan en usædvanlig handling havde Google til at reagere - især til venstre for at ønske kameraet arbejde af de firbenede uld leverandører tilbage. De sendte et kamera bil og ekstra udstyr til lokale og turister interesseret i at rejse med faciliteter på øerne, så der er nu beundre talrige udsigt over Færøerne med Street View; nogle har taget fra får (genkendes af de ikke-maskerede solceller i forgrunden).

Den Sheep Se omtale synes at bære frugt: The Washington Post, har hotelophold steget i år med omkring ti procent. (Rop)