Weekly Review Replay: AMD-Intel, glasfiber fortræd, XBox ene

Weekly Review Replay: AMD-Intel, glasfiber fortræd, XBox ene

Hvad motiverer Intel til at samarbejde med rival AMD? Hvad er den bedste teknologi til udvikling af bredbånd? Hvad der er godt for iPhone X? Spørgsmålene i ugen og mange svar.

Intel har annonceret sin ottende generation en kerne processor til tidlig 2018:e Den integrerede grafik enhed kommer fra konkurrenten AMD. Martin Fischers klassificering af meddelelsen blev næsten lige så ofte læses som den tilhørende meddelelse. Hans CV: Intel kunne ikke lade være åben for det tidligere Erzkonkurrenten AMD, det handler om overlevelse.

spørgsmålet om udbredelse af bredbåndsnet har været et meget kontroversielt emne i denne uge. Vi startede bedrift til et forkert valg c't redaktør Ernst Ahlers, den optiske fiber som en teknik til at udvide i mange tilfælde. Det stadig blev fulgt op af andre bidrag fra perspektiverne i Nico Lange af landet magt eV, Heise Online Forfatter Torsten Kleinz, Dr. Stephan Albers af brancheforeningen BREKO og endelig fra c't redaktør Urs Mansmann.

Også i Heise Forum emnet blev drøftet. Forist Hans4dampf har omtrent lig med en række indvendinger til de argumenter af sit bidrag Ernst Ahlers. brunoenalsace anbefaler politikerne at se til de franske naboer.

spørgsmålet "Hvad der er godt for iPhone X?" har Mac&i-redaktionelt omsider besvaret: "IPhone X er helt klart den mest attraktive Apples smartphone, der nogensinde. Det bringer igen nogle fordele i forhold til tidligere flagskib iPhone med 8 plus, men er betydeligt mindre og lettere."

Kraftfuld grafik, men som ikke desto mindre fører ikke til nervigem støj af ventilatoren: Xbox One X Hartmut Gieselmann imponeret. Men han forudser en flaskehals.

1 ud af 8

Første spil til Xbox One X (8 billeder)

Forza Motorsport 7

Forza 7: På Xbox One X, er spillet udgives i 4K med HDR, horisonten og rute hegn, men er 4K tv'er aliasing effekter ses at antyde, at spillet ikke gengives i 4K. Sammenlignet med konkurrenterne "Gran Turismo 5" på PS4 Pro se billederne derfor ikke helt så perfektionist. Men man må også på Shit-vejr kørsel i GT5, dog kun når solen skinner. Installationen af ​​Forza 7 tåge op omkring 95 GB på Xbox One X.
(Billede: Microsoft)

Hvad andet var vigtigt

Afsluttende ende til LiMux: Den administrative og Personale Udvalg München repræsentantskabet har besluttet at oprette et forenet Windows-infrastruktur i 2020 og for at give den eksisterende open source alternativ til at køre igennem.

Hvordan er det muligt, at de algoritmer for autonome biler kan køre mindst lige så ulykker som menneskelige chauffører? Der undersøger et forskningsprojekt af Forbundsministeriet for Økonomi og bilindustrien.

Billede 1 af 4

Fælles Projekt Pegasus for autonom kørsel (4 billeder)

Med køretøjer lokkefugle nogle scenarier kan kontrolleres. For at teste de automatiserede køretøjer anvendes andre automatiserede test køretøjer.
(Billede: H / Torsten Kleinz)

Mere end 200.000 Cisco switche er tilgængelige via internettet og kan omkonfigureres eller helt overtage. De første systemer har allerede været mål for angreb, men producenten giver ikke sårbarheden.(Jo)