Tidligere Facebook præsident advarer om Facebook & Co.

Tidligere Facebook præsident advarer om Facebook & Co.

Sean Parker

(Billede: axios.com)

Ingen kender det, der gør Facebook hjerner vores børn, advarer Sean Parker. Sociale medier er designet til at udnytte svagheder i den menneskelige psyke, den tidligere Facebook-præsident, som var blevet rig med virksomheden siger.

Opfinderen af ​​musikken-deling platform Napster og tidligere formand for Facebook, Sean Parker, advarer om konsekvenserne af brugen af ​​sociale medier. "bogstaveligt talt det vil ændre din tilgang til virksomheden og til hinanden" Parker sagde onsdag på et møde i amerikansk nyhedssite Axios i Philadelphia. "Det generer nok komisk din produktivitet. Gud ved, hvad det gør ved hjernen på vores børn." Oven i alle sociale netværk, var spørgsmålet været, hvordan de kunne gøre krav på maksimum gang brugeren, mens få deres højest mulige opmærksomhed.

For at nå dette mål, facebook miss nu og da en dopamin sparke sine medlemmer, nemlig når en anden bruger svarer på stolperne. Dette vil til gengæld motiverer brugerne til gengæld producere mere indhold og reaktioner. Denne mekanisme er en løkke, en løkke af social bekræftelse. Det er præcis den slags ting, at en hacker, som han ville tænke på sig selv, "fordi den udnytter en svaghed i den menneskelige psyke",

Grundlæggeren af ​​sociale medier - Mark Zuckerberg, Kevin Systrom af Instagram, men han selv - havde på sin været klar. "Og vi har gjort det alligevel", Tidligere, fortalte han venner, sociale medier var skeptiske over, "i slutningen får vi også dig", I mellemtiden, nægtede han sig de netværk Parker, der var hans Facebook-aktier til milliardær sagde.(AP) /(ANW)