Kjemisk Love: Flere års fengsel online narkotika forhandlere

Kjemisk Love: Flere års fengsel online narkotika forhandlere

Detalj av en salgsfremmende video of Chemical Love.

(Bilde: Skjermbilde)

For en forsendelse spesiell service har fått tunge setninger tre menn. De solgte legemidler over internett. En av dem vil også betale staten ti millioner euro inntekter.

De burde ha solgt i stor skala amfetamin og andre narkotiske stoffer over Internett, nå tre menn har blitt dømt av tingretten Landau til flere år i fengsel. Den 30 år gamle hoved tiltalte fikk på fredag, inkludert en tidligere domfellelse to fengselsstraff, som totalt på 14 år og 10 måneder.

Som sønn av en tidligere Stuttgart Bundesliga fotballspiller bør også betale ti millioner euro til statskassen - de påståtte inntektene av salg av narkotika på internett valuta Bitcoins pluss midlertidig økning i verdi. To medtiltalt brødre i alderen 31 og 32 år, ble hver dømt til sju år og tre måneder i fengsel. Retten har også beordret at alle tre bli innkvartert ved et bestemt tidspunkt på forvaring i et rehabiliteringssenter. Dommen var stort sett kravet om aktor Alexander Fassel.

Zalando for narkotika

Retten mente det bevist at hoved tiltalte og den 31 år gamle medskyldig smuglet i flere tilfeller titalls kilo amfetamin fra Nederland til Tyskland. Fra et visst punkt på narkotika var i 32-åringen medskyldig i den sørlige Pfalz Rülzheim "bunkret",

Skjermbilde Tilbudet på Kjemisk kjærlighet.(Bilde: Skjermbilde)

Selger dem var, ifølge påtalemyndigheten siden 2015 under etiketten "Kjemisk Love", med salgskanal gjennom en underjordisk forum, samt et oppnåelig gjennom Tor-nettverket og åpne Internett-butikk. Butikken presentert seg i et profesjonelt utseende og aksjonert selv med sin egen bedrifts videotjenester. Ifølge aktor fassel var det en av Tysklands største legemiddelnettbutikker. Per post er mer enn 1500 salg for en total på minst 1,3 millioner euro har blitt håndtert - utbetalt utelukkende med kryptovaluta Bitcoin.

Wohlverstandsverwahrlostes "problembarn"

Mens retten erkjente tilståelser for de to brødrene, rettens formann Urban Ruppert rives de viktigste tiltalte "vår problembarn". Mannen, som en ekspert hadde funnet godartet forsømmelse, var hjernen bak handelen, selv om han ikke innrømme det. Han hadde sikkert en forkjærlighet for narkotika, men retten avgjort at dette hadde drevet til handling det. Det heller gå på antagelsen om at mannen hadde bestemt seg på et tidspunkt for de kriminelle på grunn av hans personlighet. Forsvaret ønsker å bestemme senere om saken skal ankes.

Selv mot faren til hoved tiltalte, en tidligere fotballspiller, bestemmes i forhold til narkotikasmugling. Men saken ble separert. I tillegg Stuttgart aktor kontor begynte etterforskning mot den tidligere Bundesliga-spilleren på grunn av anklager om investeringsbedrageri.

På sporet av kjemiske Kjærlighet etterforskere hadde møtt i løpet av et internasjonalt initiativ for å bekjempe ulovlig handel steder på Internett. Etter arrestasjoner og knusende butikk midten av fjoråret var det da flere måneder raid senere også mot mange store forbrukere av Chemical Love.(Med materialet av AP) /(AXK)