Silicon Valley konkurrenter: Syv nye tyske “digitale hubs” er blevet annonceret

Silicon Valley konkurrenter: Syv nye tyske

Det tyske Economics Ministeriet har identificeret syv nye regioner sammen med den digitale industri, hvor virksomheder, SMV'er og nystartede virksomheder vil drive den digitale transformation af nøgleindustrier.

I disse 12 byer og regioner Virksomheder bør fremme samarbejdet med forskere og investorer den digitale transformation af de tyske nøgleindustrier. I disse 12 byer og regioner Virksomheder bør fremme samarbejdet med forskere og investorer den digitale transformation af de tyske nøgleindustrier.(Billede: Bitkom)

I Tyskland er der skal oprettes, hvor den traditionelle økonomi blive stærkere matchet med idéer af unge stiftere, aktuel teknisk forskning og den digitale verden i retning af Silicon Valley i Californien syv nye noder. Fra en by konkurrence af Forbundsministeriet for yderligere "Digitale hubs" gik Karlsruhe, Köln, Potsdam og Stuttgart og stationcar Dresden og Leipzig, Ludwigshafen og Mannheim og Nürnberg og Erlangen som vinder.

Prioriteterne er der på områderne kunstig intelligens (AI), tegningsgaranti (InsurTech), medier, "Fremtidige Industries", Feltet intelligente systemer, energi og tingenes internet, kemi og sundhed er. Darmstadt, hvor tysk økonomi minister Brigitte Zypries (SPD) har sin valgkreds, i stigende grad også i en yderligere fordoble hub FinTech i Frankfurt til sektoren "Cyber ​​Security",

12 "fremragende dale med deres egne styrker"

I alt er blevet annonceret planlagt af den føderale regering 12 innovative regioner, hvor store virksomheder, SMV'er og nystartede virksomheder er at fremme samarbejdet med forskere og investorer den digitale transformation af de tyske nøgleindustrier. I november var på IT-topmøde i Saarbrücken ved siden af ​​Frankfurt allerede Berlin med et øje på den "Tingenes internet" og også finansielle tjenesteydelser, Dortmund og Hamborg er blevet valgt med et andet fokus på logistik og München som et sted for mobile løsninger.

"I Tyskland er der måske ingen Silicon Valley, men men mange fremragende dale med deres egne styrker"Zypries tilfredshed med resultaterne af den anden, ved en "Højt plan Advisory Board" ledsaget udvælgelsesrunde. Det socialdemokrat sagde, at han var overbevist om, at de foreslåede initiativer "giver grundlæggerne i Tyskland opsving", Bernhard Rohleder, administrerende direktør for Digital forening Bitkom forsikrede som håndlangere af projektet: "Vi skaber navene steder, hvor digitalisering er næsten håndgribelig og formbart", I nogle centre, havde arbejdet allerede begyndt omkring et agentur som et distributionscenter, for eksempel i Hamburg, Frankfurt eller München. De digitale økosystemer bør bruge moderne teknologier som 3D-printere og virtual reality briller "sæt internationale standarder og udvikle en international appel",(Stefan Krempl) /(Jo)