Netværk udstyr maker Adva Optical: svag orden, afskedigelser

glasfiber

En svag Autragslage reduceres prognoser udstyr til optiske netværk. Hvorfor medarbejderne nødt til at gå.

Adva Optical sænker sin indtjening og omsætning forventninger til indeværende kvartal på grund af en uventet svag ordre. Hertil kommer, at netværksudstyr udbyder i et ad hoc-frigivelse fra sent mandag annoncerede fyringer. Engangs-restruktureringsomkostninger på 9 millioner euro i år stod mod en årlig besparelse på 15 millioner euro i fjerde kvartal 2017:e

Eksklusive omkostninger til afskedigelser Adva forventes i tredje kvartal, kun en proforma driftsindtægter, eksklusive købet af MRV fra minus tre til plus to procent af salget. Tidligere har virksomheden var gået ud på plus to til plus fem procent.

I salget Adva forventer nu uden MRV 104-114 millioner euro. Her forventninger havde for nylig været så høj som 120 til 130 millioner euro. "Dette fald skyldes i høj grad den uventet svage ordre"Det siges om Adva Optical dette og etablerede de fyringer: "For at maksimere værdien af ​​MRV-erhvervelse og øge rentabiliteten på tværs af organisationen, vil ADVA Optical Networking reducere antallet af medarbejdere. På grund af reduktionen i personale, ledelsen forventer en forbedring af driftseffektivitet og synergier på tværs af virksomheden."

Hvor mange arbejdspladser er præcis på det netværk udstyr maker, især kendt med high-end hardware til optiske netværk DWDM-baserede elimineret, i kommer, at selskabet ikke er meget langt. For fjerde kvartal, Adva Optical ønsker at udtrykke i løbet af rapportering om indeværende kvartal i slutningen af ​​oktober.(Jk)