“Kun fiber”: små og mellemstore virksomheder og bredbånd industrien ser potentiale for nye arbejdspladser gennem glasfiber

(Billede: BREKO)

Den næste føderale regering bør udelukkende stole på glasfiber til bredbånd ekspansion, siger foreningerne BVMW og BREKO.

Bredbånd

Debat: Bredbånd ekspansion i Tyskland

Fiberoptiske internettet er en butiksindehaver i Tyskland. Ikke så mærkeligt, fordi vektoring er økonomisk mest meningsfulde: Fiber for Alle? ! Sikke en vrøvl, kommenterede Ernst Ahlers - og udløste en voldsom debat, ikke kun i diskussionsforum. Nogle reaktioner pro og con offentliggøres i disse dage.

  • Glasfiber for alle? Hvad en sludder!
  • Hurtigt Internet for alle! = Glasfiber for alle
  • Slut med den fragmentariske - glasfiber for alle!
  • Glasfiber til alle: Ingen nonsens, men ikke noget alternativ!
  • #heiseshow: glasfiber ?? benchmark for bredbåndsinternet?

For at fremskynde digitaliseringen af ​​den tyske økonomi, middelklassen har brug for så "Rygraden i den tyske økonomi" dækning til rådighed, højtydende fiberoptiske forbindelser op direkte ind i virksomheden. Dette siger formanden for de Federation Håndværksrådet (BVMW) Mario Ohoven. Sammen med formanden for sammenslutningen bredbåndskommunikation (BREKO) Norbert Westfal satte han sammen efter slip for at sikre, at den kommende føderale regerings strategi "kun glasfiber" forfulgt, "at rykke så hurtigt som muligt - til digitalisering af økonomien og samfundet - og vejen til det meget omtalte gigabit samfund",

"Stadig mangler mange mellemstore virksomheder, især uden for metropolerne på tilstrækkelig kraftig bredbåndsforbindelse; I mange regioner er der endda 'Internet Emergency'", Sagde Ohoven. Men hvis mulighederne for digitalisering ville blive brugt konsekvent, kan små og mellemstore virksomheder også øge deres salg betydeligt. "På denne måde kan vi ikke kun sikre omkring 30 millioner arbejdspladser i sektoren for små og mellemstore virksomheder, men også skabe nye arbejdspladser i den digitale økonomi."

Således BREKO og BVMW vende igen at meget-høj-bit-rate Digital Subscriber Line 2 eller de annoncerede Super vectoring, men også de eksisterende kabelnet. Du kunne ikke imødekomme fremtidige krav til båndbredde og kvalitet. Med dette mener de, fx ekstremt lav latency, høje upload hastigheder, høj modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger.(ANW)