Transport Logistic 2017: billeder, fotos

Transport Logistic 2017: billeder, fotos

Hvert andet år er der er verdens største messe for transport- og logistikbranchen i München. Tag med på en foto-tur gennem alle sale og udendørs område.

Bil Rate Sammenligningudstillingpostnummer

en tjeneste af

Standdeko Hamburg transport og logistik gruppe Hapag-Lloyd Standdeko Hamburg transport og logistik gruppe Hapag-Lloyd

Med en rekord transport logistic 2017 i München er gået til at ende på fredag. Mere end 2.160 udstillere fra 62 lande præsenterede deres produkter på verdens største messe for transport- og logistikbranchen, som kun afholdes hvert andet år. Sammenlignet med 2015 betød en stigning på 5,4 procent. Antallet af besøgende steg med 9 procent til mere end 60.000 fra 120 lande.

Ingen raketkaster, men en aluminium kasse container, at selskabet Waiblingen Bay Logistics har bragt til München. Ingen raketkaster, men en aluminium kasse container, at selskabet Waiblingen Bay Logistics har bragt til München.

blev vist komplet udvalg af produkter og tjenester til transport- og logistikbranchen i segmenter af jernbaner, veje, vand og lufttransport. Det blev klart på messen, men også, at spørgsmål som autonom kørsel i tæt trafik eller brug af robotter og droner på de såkaldte "sidste mil" Fremtidige spørgsmål er, der har stort set intet til fælles med virkeligheden.

Billede 1 af 48

Billeder fra transport logistic 2017 (48 billeder)

lokomotiv

Skønheden i at besøge en stor transport og logistik messen er, at du ... (Billede: Peter-Michael Ziegler / Heise online)

En detaljeret rapport om den aktuelle situation i transport- og logistikbranchen, og messen "transport logistic 2017" bringer computeren magasinet c't i den næste udgave 12/17, som er tilgængelig i butikkerne fra den 27. maj(PMZ)