Afskedigelser og Shop relancering: Konvertering hos Redcoon

Afskedigelser og hjemmeside relancering: Konvertering hos Redcoon

Den online shop af Media-Saturn Redcoon datter er i øjeblikket parkeret, officielt en ombygning af butikken systemet. men bag kulisserne det burde allerede være fyringer.

Online butik for Media-Saturn datterselskab Redcoon er i øjeblikket offline. På hjemmesiden, en konvertering er annonceret, ville det være "snart" til rådighed igen online. Hvordan Media Saturn står på anmodning, står bag flytningen af ​​Redcoon til online shop af Media Markt og Saturn, til begyndelsen af ​​maj være afsluttet. men er til at blive leveret før den normale lukning ordrer, forsikrede en talsmand for selskabet, kundeservice er også stadig tilgængelig.

men efter sigende er det ikke lige rundt om bagenden, konverteringen det er ledsaget af fyringer hos Redcoon. Ifølge Main-Echo skal skæres fra 70 til 100 point på hovedkontoret Aschaffenburg, hidtil 150 mennesker stadig arbejder for Redcoon. Antallet af medarbejdere er der sandsynligvis falde yderligere, avisen citerede insidere. Redcoons logistikcenter i Erfurt, men efter sigende ikke påvirket, og vil fortsætte med at arbejde for Media Markt og Saturn. Medier Saturn angav ikke omfanget af fyringer.

Fra håb til tabsgivende

Media Saturn havde den daværende succesfulde online forhandler Redcoon erhvervet 90 procent af 2011th På det tidspunkt endnu ikke havde MediaMarkt Saturns online butikker i starten. 2013 blev efterfulgt af den komplette overtagelse og nu magtbalancen er allerede anderledes: strategien for "Multi Channels", dvs. integration af filialer og online shop er for de to store vigtigste mærker, i henhold til Media-Saturn altid rentable.

For rent Online Shop Redcoon det ser mindre rosenrødt: Mens Media Saturn giver ud ingen særskilte tal for datteren, gennem årlige rapporter i Forbundsrepublikken Gazette, kan nedgangen forstå, men god. Mens der i regnskabsåret 2013/14 stadig 403 millioner euro i omsætning, der faldt i 2014/15 til 338 millioner euro - på samme tid, tabet af 49 mio steg til 55 millioner euro. I samme år hele Media Saturn Koncernen realiserede en gruppe-dækkende online salg af 1,8 milliarder - en stigning på 23 procent.

Diagrammer Ceconomy, den kommende holdingselskab for alle Media-Saturn elektronik forhandler, sagde, i slutningen af ​​sidste år i high pres på marginalerne og fortsatte tab i Redcoon. De annoncere også lukningen af ​​Redcoon online butikker i Østrig, Spanien, Portugal og Benelux-landene. I Tyskland og Italien ønskede at afveje strategiske muligheder. (AXK)