Falske advarsler betaling for brug af youporn.com

Falske advarsler betaling for brug af youporn.com

I øjeblikket cirkulerer en mail, hvor et advokatfirma penge krav om at have besøgt stedet youporn.com. Dette er en falsk.

"Du har online tilbud youporn.com benyttet"Det sagde i en e-mail, der hjemsøger øjeblikket ved postkasserne. Det opfordrer angiveligt for virksomheden "Auer Witte Thiel" af adressaterne, 270 euro for brug - for at betale - for faktisk umotiveret tilbud. Hertil kommer, at selv små fine og bankgebyrer skyldtes. Som en bankkonto på Commerzbank noteret. Denne e-mail er en falsk, Consumer Rheinland-Pfalz har fastslog efter høring af virksomheden.

Advarslen siges at komme fra Wondo GmbH & Co KG. "Syge bør skræmme af formaning ikke og vil ikke betale det krævede beløb"Henstiller Barbara Steinhöfel, sekretær for telekommunikation og Digitale Medier Forbruger. I stedet bør rapportere det til de berørte politiet.

"Ignorer eller ødelægge"

På hjemmesiden for advokatfirmaet hedder: "Under numrene 10316002088 og 131213371312 forkerte e-mails bliver sendt på vores vegne. Disse meddelelser kommer ikke fra vores virksomhed. Vi beder jer om at ignorere denne e-mail eller ødelægge og undskyld til dig for dette, ikke initieret af os ulejligheden."

del af porteføljen i München advokatfirma den "tilgodehavender ledelse", Hun skriver om sig selv, "til genopretning af store mængder af gæld, selv ved de laveste billet størrelser"For at være specialiseret. Andre advokater påpeger, at Auer Thiele Witt gør kontingent ansøgt om dating og flirt portaler, hvor det kunne være enten abonnement fælder.(ANW)