IPO Hej Fresh: Let gevinster på den første dag

Hej Frisk savnet på IPO maksimal indtjening

(Billede: Hej Fresh)

Op til 318 millioner euro tager Rocket Internet deltagelse Hej Frisk én i deres aktiemarkedet debut. Pengene vil blive indsat på ekspansion.

Aktierne i den madlavning pit afsender Hej Frisk gang med sejre i deres første handelsdag. hendes første kursus var på Xetra torsdag kl 10,60 euro, 3,41 procent højere end sin tegningskurs på 10,25 euro. Endelig papirerne stadig koster 10,47 euro.

På aktiemarkedet, det bringer deltagelse af opstarts- specialister Rocket internettet for at en værdi på omkring 1,7 mia Euro.Anfangs Hej Fresh havde tilbudt aktierne i et område fra 9,00 til 11,50 euro, men dette så sigende koncentreret til 10,25 til 11,50 euro. Med den faste emissionskurs pris selskabet dækker op til 318 millioner euro. Med provenuet, som vil tilgå fuldt Hej Frisk, yderligere ekspansion skal finansieres.

Alligevel tab skrives

Hej Frisk tilhørte flertallet IPO for Rocket internettet; Nu er andelen af ​​nystartede specialister er faldet med en god 53 procent til 47,6 procent. Raket Internet kan adskilles efter 90 dages yderligere papirer sammen med de andre investorer. Forvaltningen af ​​Hello Frisk nødt til at vente med salget af aktier ni måneder længere.

Virksomheden nogensinde havde prøvet udgangen af ​​2015 at gå offentligheden, men derefter trak sig. Hej Frisk blev grundlagt i 2011, og forsynet med over 2000 medarbejdere i andet kvartal i alt 33,7 millioner måltider til de ca. 1,3 millioner aktive kunder. Salget udgjorde 230 millioner euro. Virksomheden stadig overskrive tab - men ønsker at opnå inden for de næste 15 måneder, break-even punkt for justerede driftsindtjening (EBITDA) og justeret EBITDA på mellemlang sigt, en margen på 12 til 15 procent.(Med materiale af AP) /(AXK)