Domstolen: 1 & 1-reklame “Den bedste netværk” er misvisende

Domstolen: 1 & 1 Reklame

(Figur 1&1)

Som har 1&1 godt deres mund off om noget: Den Oberlandesgericht Köln klassificeret med "bedste netværk" annoncørens kampagne for udbyderen at være misvisende.

Den teleselskab 1&Man må ikke i udsagnet "Den bedste netværk er på 1&1" annoncere. Reklamekampagnen var vildledende, Oberlandesgericht (OLG) Köln besluttet, i henhold til onsdag. Med påbuddet, retten en anmodning fra Deutsche Telekom sted var. (Reference 6 W 97/17)

Den anfægtede reklame kan forstås, at man&1 egen uafhængige netværk fra andre udbydere besidder, fandt retten. Faktisk har virksomheden fat meget på de netværk af andre udbydere - herunder Telekom - tilbage og bruge dem. Hertil kommer, den 6. Civil Afdeling forbudt selskaberne fra Montabaur at bruge registreret varemærke tilhørende Deutsche Telekom, i reklamer.

1&1 havde i august og september i trykte medier, på billboards, på internettet og fjernsynet med "bedste netværk" annonceret. Reklamen følger en 1 nedfiring&En repræsentant for en start Hochhausfassade at dække en telecom plakat med deres egne reklamer. Appelretten beslutning af 19. september er endnu ikke endelig.(AP) /(AXK)