eBay er et lille indblik

eBay er et lille indblik

Den online markedsplads eBay har udgivet nogle aktuelle statistik, hvad brugerne søger efter, og hvornår og hvilke varer er i efterspørgslen.

Den online markedsplads eBay kan se lidt bag kulisserne i den offentlige og har udgivet statistiske data om anvendelsen af ​​platformen i det forløbne år for første gang. Selv om den detaljerede visuelle genanvendt Rapport giver mange detaljer, men giver ingen reel overblik over handlen på online portal. Efter alt, kan nogle hårde tal tages: Ifølge eBay er der i øjeblikket 1,1 milliarder punkter, der, 17 millioner købere fra Tyskland er aktiv på eBay. 81 procent af solgte varer er nye, er 69 procent sendes gratis forsendelse.

En spændende hård nummer, der hedder eBay, at andelen af ​​mobile brugere. Liggende på køb på 40 procent - næsten to tredjedele af brugerne køber på eBay fortsætter dermed den klassiske skrivebord. Den online ferie shopping sæson sidste år nåede sit klimaks på den tredje søndag i advent, så omkring to uger før jul.

eBay offentliggjort med rapporten mange detaljer om antallet af søgninger til spilkonsoller: 14.300 søgninger var på tidspunktet for SNES mini udgivelse, torve fulgte Nintendo switch med 14.100 og XBox med 11.400. På højden af ​​den Fidget Spinner hype i maj søgte eBay kunder i gennemsnit hver 3 sekunder efter de små gyroskoper.

Eksterne påvirkninger og skiftende årstider få væsentlig indvirkning på søgeforespørgsler: En vinter i den anden uge af januar, så lad det antal søgninger for transport, sneskovl og salt forcere et flere opad. I begyndelsen af ​​maj, så pludselig spurgte solbriller, fans og parasoller. Og når ægteskabet for alle blev besluttet i Forbundsdagen, efterspørgslen skød på regnbueflag op.(Uma)