arresteret i Kosovo påståede operatører af Kinox.to

Streamingprotal Kinox.to

Kinox.to er en efterfølger til 2011 Portal frakoblet side kino.to.

(Billede: AP, Matthias Hiekel / arkiv)

En af de to mænd, der står bag den ulovlige streaming portal Kinox.to, har anmodet myndighederne i Pristina. Efter hans storebror vil gefahndet.

Tre år efter sin flugt fra Tyskland, har politiet anholdt en af ​​de to påståede bagmænd for ulovlig streaming platform Kinox.to i Kosovo. Den 24-årige var allerede blevet anholdt i begyndelsen af ​​juni i hovedstaden Pristina, sagde en talsmand for generalanklagerens kontor Dresden tirsdag. Hvordan Handelsblatt rapporteret, den yngste af de to brødre, der mistænkes for at have frivilligt til myndighederne. Den anden mistænkte er stadig under vand.

Udlevering ordninger med Kosovos myndigheder løb Advokat Oliver Möller fortalte dpa. "Hvis det så overføres til Tyskland, vil undersøgelserne fortsættes her." Den 24 og 27 år gamle hanner familie er fra det tidligere Jugoslavien. Den ældre bror blev født i området af nutidens Kosovo, den yngste i Sverige. Begge har tysk statsborgerskab.

Ophavsretskrænkelse og pengeafpresning

Brødrene er anklaget for at have fremmet bl.a. portalen Kinox.to og Filehoster Freakshare og Bitshare. Kinox.to blev betragtet som den uofficielle efterfølger til 2011 lukkede portalen kino.to. I denne sammenhæng anklagemyndigheden hævder, at unddragelse to væbnet røveri, overfald, brandstiftelse, ophavsret og skat.

De to anklagede er ude efter en razzia i oktober 2014 på flyvningen. Efterforskere havde søgt seks lejligheder og forretningslokaler, herunder bopæl af forældrene i Lübeck, brødrene der, men ikke fundet. De blev annonceret en international arrestordre for undersøgelse. Som en del af politiets operation anden mistænkte blev anholdt, som siden er blevet idømt en fængselsstraf på tre år og fire måneder. (VBR)