PayPal giver digital gruppe bestilling “Money Pool” før

PayPal giver digital gruppe bestilling

(Billede: PayPal)

Med det nye tilbud, vil den finansielle institution starte en service til bundter af kontanter kollektioner til fælles gaver, fester eller gruppe ture med venner. Og selvfølgelig, alle deltagere har brug for en PayPal-konto.

Den online finansielle tjeneste PayPal har lanceret en tjeneste kaldet Money Pool. Dette er en form for digital gruppe fond for fælles gaver eller rejse. Initiativtager har et hurtigt overblik over sin PayPal-konto om, hvem der har gjort hvad bidrag. PayPal vil således for gruppe gaver spare udlægningen af ​​det fulde beløb og de sædvanlige walk-behind og huske manglende bidrag eller i det mindste lette det.

For at skabe de penge pools, de kunde logger via webbrowser eller PayPal app i sin PayPal-konto og etablerer en pulje penge hjemmeside. Navnet på siden ideelt beskriver formålet med puljen (fødselsdagsgave til Elke, City Break Prag), målbeløbet og den dato, hvor pengene er, der skal flettes. En beskrivende tekst og et billede kan tilføjes. Derudover kan du indstille, om navne og mængder af deltagerne skal være synlige for alle eller kun for forvalteren af ​​poolen ..

Target sporing

Og hvordan kunne det være anderledes - at deltage i en penge pulje, skal alle Registrerede opladning ender har en PayPal-konto. De overførte beløb indsamles på en sub-konto af initiativtageren. Alle deltagere kan følge på hjemmesiden for den pulje niveauet. Hvis målet er nået, det beløb til den normale PayPal-konto overført og kan anvendes.

The Money Pool service er nu accepterer kunder i Australien, Belgien, Danmark, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien, Canada, Holland, Norge, Østrig, Polen, Sverige, Schweiz, Spanien og USA.(Rop)