Telekom kunderne får for store kreditkort regninger refunderes

Telekom kunderne får for store kreditkort regninger refunderes

(Billede: KittyKaht, CC BY-SA 2.0)

En fastnet telefon til omkring 30 euro per minut? Sådanne beregninger kunne komme på offentlige enheder indtil for nylig nogle telecom kunder - det kreditkort satser var dels ikke klart.

Telekom kunder har nu få deres penge tilbage, dels drastisk oppustet regninger for brug af kreditkort telefoner. Dette gav Bundesnetzagentur annonceret i Bonn. Hun havde undersøgt sager, hvor på telefon søjler i Deutsche Telekom et multiplum af de gebyrer, blev afholdt i medierende samtaler på det schweiziske selskab BBG, som normalt opstår på anden måde ved betaling med kreditkort.

BBG at kommentere

"De kunder, der blev faktureres galt i den periode, hvor fejl er nødt til at få betalt den fulde last i henhold til virksomheden"Sagde en talsmand for agenturet netværk i lyset af den tyske Telekom. BBG regulatorer havde anmodet om en udtalelse - for tegn på uregelmæssigheder i offentlige kreditkort telefoner på togstationer og lufthavne.

Årsag til overdreven bosættelser - nogle var de trendy satser på op til 33 euro pr minut - at have været på en udveksling platform opdatering. BBG havde beskrevet sin prisfastsættelse at være tilstrækkelig gennemsigtig. Selv med bevidste valg af Telekom snarere end den schweiziske men blev til tider faktureres via BBG - til betydeligt højere omkostninger for kunderne.

Kontrakt sluttede

Ifølge Network Agency kontrakten sluttede med Telekom den 1. oktober. Den tyske Telekom bekræftede i slutningen af ​​deres forretningsforbindelser med BBG. Omkring 50 kunder var tidligere blevet kompenseret af den schweiziske, sagde en talsmand. Tidligere Bonn-baserede selskab havde annonceret op til at afklare den udvendige del ikke klart kan identificeres BBG tjeneste "at hjælpe med at beskytte kunderne" at låse foreløbig.

Forbruger fortalere advaret af uventet høje omkostninger ved ikke tydeligt markeret udbyder for brugere, der har til at stole på hårde strømforsyninger på trods af den høje penetration af mobiltelefoner endnu en gang. I USA har der været gruppesøgsmål mod BBG, men den sidste proces i 2012 er blevet indstillet.(AP) /(ANW)