Unitymedia: “Horizon Go” app for Windows 10 på PC og nettbrett

Unitymedia:

(Bilde: Unity Media)

fra i dag "Horizon Go", Den mobile TV tilbudet på Unitymedia, og Windows 10 tilgjengelig på PC og nettbrett.

Den mobile TV-tjenesten ved kabeloperatør Unity Media med live TV streaming, mediesentre og tilgang til max katedraler hatt så langt allerede med iOS og Android-enheter samt via nettleseren for å bruke. Nå er riktig "Horizon Go"App også tilgjengelig på Windows 10 PC og nettbrett. Brukergrensesnittet i Windows app gjorde en helt ny design.

40 HD-sender

Unity Media kunder opp til 143 TV-kanaler via Horizon Gå tilgjengelig, inkludert 40 i HD. Om hundre av dem kan også se på mobiltelefon eller Internett-tilgang for andre leverandører. Du kan også få tilgang til gjennom Horizon Gå til innhold Unitymedia TV arkiv (mediebibliotek av TV-kanaler) og innhold av Unitymedia maks katedralen pakken. Er i live TV eller maks katedraler flere språk tilgjengelig, kan også slå app mellom dem. Den tilgjengelige tilbudet er alltid basert på bestilt kabel-TV-pakken.

I kombinasjon med Horizon HD-opptaker opptak på farten kan programmeres og overføres til TV (Push2TV). Noen funksjoner er tilgjengelige så langt bare i Android og iOS-versjoner er tilgjengelig, men ikke på Windows 10. Dette inkluderer støtte for Google Cast og Apple AirPlay til å sende innhold til en TV-skjerm, en fjernkontroll eller et virtuelt tastatur i kombinasjon med Horizon HD-opptaker / mottaker og en sosial deling funksjonen.

I pakken eller enkeltvis

Horizon Go er en del av mange 3play- og TV-pakker av Unitymedia. I tillegg kan Horizon Go også bestille for 4,99 euro per måned. En forutsetning for bruk er å gi tilgang til den elektroniske kundesenteret.(Nij)