Telekom Gate Gigs: Depeche Mode bor i Berlin – og på nettet

Telekom Gate Gigs: Depeche Mode bor i Berlin - og på nettet

Ifølge Peppers fjor sommer Telekom har vunnet en annen topp handling for sin gaten Gigs. Konserten av Depeche Mode, er det live på nettet - og igjen i en 360 graders strøm.

Den tyske Telekom har fanget en stor fisk for sine gate Gigs igjen: Fredag ​​Depeche Mode premiere sitt nye album "Spirit" i liten skala i radiohuset Berlin. Telekom overfører konserten på fredag ​​fra 20:00 pm live på deres hjemmeside og på YouTube. Som med Red Hot Chili Peppers siste sommeren er det også en 360-graders live stream.

En annen ny funksjon er Twitter: Konserten vil bli overført til det sosiale nettverket i henhold @streetgigs og streetgigs.twitter.com over hele verden. Også på sine Entertain kunder Telekom har tenkt. På TV-plattform av Deutsche Telekom, kan konserten også kunne sees direkte og deretter står stille inntil trolig juni for henting.

Telekom har blitt arrangert siden 2007, noen "gate~~POS=TRUNC gigs" et år hvor et bredt spekter av artister opptre på spesielle steder. Konsertene vil bli kringkastet på internett, poster da også kjøres på fjernsyn.

Siden i sommer, sender nettverksoperatøren konserter i 360 graders-strømmer som kan betraktes som å holde en smarttelefon med VR brakett. Foruten de mange "normal" TV-kameraer i salen kommer i fire 360-graders kamera av Nokia for bruk.(VBR)